Menu ×
Dit partnerbericht werd gepubliceerd door Van Marcke en is dus niet geschreven door Livios.

Van Marcke stelt nieuwigheden voor op Batibouw

Adrina Trio

Foto: Van Marcke

ESQU douchebak

Foto: Van Marcke

Badkamermeubels, baden, douches, badkamerkranen... Op Batibouw presenteert Van Marcke de nieuwste mogelijkheden op vlak van warmte en water. Een douchebak die het gewicht van een auto verdraagt; een hoofddouche, douchestraal én waterval in één systeem,...  We lichten alvast een tipje van de sluier:

Adrina Trio: hoofddouche, douchestraal én waterval
Hoe wil je douchen? Met het Adrina Trio douchesysteem van ons huismerk Van Marcke Origine beslis je dat ter plekke. Kies voor een handdouche, verfris je onder een douchestraal of gun jezelf de luxe van een klaterende waterval. De Adrina Trio is verrassend waterzuinig. De hoofddouche verbruikt 3,1 liter per minuut. Het lichaam van de thermostatische mengkraan blijft koel: veilig voor kinderhanden. Monteren is eenvoudig, zonder extra stopkraan.

Savoy van Zucchetti: klassiek vs. modern
Klassieke elegantie versus hedendaagse allure. Dát is de essentie van de stijlvolle kranenserie Savoy van het Italiaanse Zucchetti. De kranen kenmerken zich door hun pure, eenvoudige vormen. Bijzonder: je kunt de kranen afstemmen volgens je eigen smaak. Met keuze uit diverse kleuren (wit, rood, groen, blauw of zwart) en vele afwerkingen voor handgrepen en afdekkingen. Kies bijvoorbeeld voor de klassieke initialen H (warm water) en C (koud water) op de handgrepen.

ESQU douchebak: niet kapot te krijgen
Kinderlijk eenvoudig te monteren en oerdegelijk, dat zijn de voordelen van de ESQU-douchebak. Handig voor de monteur, mooi voor de consument. De douchebak is vervaardigd uit een zeer sterk composietmateriaal. Resultaat: een bak met een onverwoestbaar sterke honinggraatstructuur. Drie keer zo sterk als acryl. De ESQU behoudt zijn vorm, ook na jarenlang gebruik dankzij een krasvast en hoogglans oppervlak. De naam ESQU staat – heel treffend – voor 'Easy, Strong, Quick en Unique'.

Om aan te tonen hoe sterk de ESQU-douchebak is, plaatsten we er een auto op. Bekijk het filmpje hier.

Bezoek ons op de Batibouw
Nog véél meer nieuwigheden ontdek je op onze Batibouw stand (paleis 7).

Bekijk online onze gloednieuwe catalogus
In onze catalogus ontdek je de nieuwste mogelijkheden op het gebied van badkamers, keukens en verwarming. Bekijk of download hier onze catalogus. Of haal een exemplaar in één van onze Van Marcke Inspirations winkels.