Menu ×
Dit partnerbericht werd gepubliceerd door Van Marcke en is dus niet geschreven door Livios.

De kortste weg naar de ideale kraan

Met deze kraan verbruik je tot 50% minder water!

Foto: Van Marcke

Zeer uitgesproken design!

Foto: Van Marcke

Keuzestress: we hebben er allemaal last van. Zeker wie bouwt of verbouwt. Kranen voor je keuken of badkamer kiezen is op zich heel leuk, maar als je door de bomen het bos niet meer ziet, is de lol er snel af. Van Marcke helpt je graag een handje.

Welke kraan is de ware?

We hebben onze kranen gegroepeerd in 3 collecties. Elk met haar eigen karakter en uitstraling. Zo kom je sneller tot de juiste keuze.

Intro: eenvoud zonder franjes

Op zoek naar een basic kraan? In de collectie Van Marcke Intro vind je eenvoudige, functionele kranen, zonder toeters en bellen. Sober en oerdegelijk.

Origine: modern gebruiksgemak

Mag het iets meer zijn? Van Marcke Origine combineert een fraaie vormgeving met veel gebruiksvriendelijkheid, zuinigheid en kwaliteit. In deze collectie vind je stijlvolle kranen tegen een scherpe prijs.

Collection: verfijnd design

Ben je dol op design? Dan is de Van Marcke Collection je ding. Een collectie kranen met een unieke vormgeving en een hoogstaand, innoverend materiaalgebruik.


Minimalistisch, romantisch of expressief?

Binnen elke collectie ontdek je verschillende stijlen, van minimalistisch tot romantisch en expressief.

Recht op doel af

Bij Van Marcke is het perfect mogelijk om snel en efficiënt de juiste kraan te vinden die bij je interieur en je budget past. Weg met de keuzestress.

Voor meer inspiratie: ga langs in één van onze winkels.

Wat schreef de Livios-redactie over badkamer?