Menu ×
Dit partnerbericht werd gepubliceerd door Van Marcke en is dus niet geschreven door Livios.

Van Marcke: de enige gespecialiseerde Nest-groothandelaar in België

Van Marcke, marktleider in België, streeft voortdurend naar innovatie

Van Marcke, marktleider in België, streeft voortdurend naar innovatie. De onderneming heeft als missie “We care for quality of life”. Dit betekent: uitblinken in het leveren van strategische producten en diensten die het leven van de gebruiker oprecht verbeteren (user-led) met behoud van alle comfort en met respect voor een duurzaam leefmilieu. We willen een warm merk zijn, een wereldwijde challenger in warmte en water. Van een huis willen we een thuis maken.

Deze ambitie past perfect bij de ‘conscious home’-visie van Nest: een veiliger, energie-efficiënter huis dat zich ‘bewust’ is van zijn bewoners en omgeving. Als onderneming die innovatie en vooruitgang op de eerste plaats heeft staan, steunt Van Marcke met veel plezier de lancering van Nest in België. Van Marcke kan op deze manier blijven investeren in de domoticamarkt.

De Nest Learning Thermostat™ behoudt de link met verwarming. Daarnaast breidt Van Marcke zijn aanbod rook- en CO-detectie verder uit met Nest Protect: Smoke + Carbon Monoxide™. Dankzij hun specifieke eigenschappen hebben deze slimme producten een plaats verworven binnen ons complete gamma thermostaten. Ze zijn verkrijgbaar in de 83 Van Marcke Technics in België.

Het is aanbevolen de installatie door gecertificeerde installateurs te laten uitvoeren. De toevoeging van deze producten betekent dat de installateurs op hun beurt ook leiders kunnen worden op het vlak van domotica.

Wij bieden installateurs de gelegenheid een opleiding Nest Pro Installers te volgen in Van Marcke College, het enige gecertificeerde Nest-opleidingscentrum in België. Nest Pro Installers zullen worden gezien als professionals die de klant begrijpen en thuis zijn in de technologieën en energiebesparingsmogelijkheden die mensen in staat stellen thuis van meer comfort en veiligheid te genieten.

Nest combineert mooie producten met software en diensten voor de creatie van een bewuste woning. Maar wat zijn bewuste producten nu precies?

Deze speciaal ontworpen producten zijn toonaangevend, intuïtief en gebruikersvriendelijk en doen meer voor de bewoner dan andersom. De technologie wordt niet zomaar lukraak gebruikt: ze wordt ingezet om de consument te helpen meer energie te besparen en biedt comfort en veiligheid.

De Nest Learning Thermostat

De Nest Learning Thermostat™ voor Europa is een voorbeeld van zo'n bewust product. Het toestel maakt programmeren overbodig. Pas de temperatuur gewoon een week lang handmatig aan uw wensen aan en Nest creëert een gepersonaliseerd schema dat na verloop van tijd verder wordt afgestemd op uw waargenomen wensen. Dankzij de ingebouwde sensoren weet de Nest Thermostat wanneer er niemand thuis is. De Auto-Away-functie verlaagt dan automatisch de temperatuur, waardoor u nog meer energie bespaart. U kunt de temperatuur bovendien aanpassen vanaf uw smartphone, tablet of computer. Ga naar https://nest.com/fr/choose-your-country/ om de compatibiliteit na te gaan.

Nest Protect: rook- en koolmonoxidealarm

Nest Protect doet meer dan alleen alarm slaan wanneer er gevaar dreigt in huis. Nest Protect praat tegen u: het systeem vertelt u wat het probleem is en waar. U krijgt via de Nest-app zelfs een berichtje op uw telefoon wanneer er onraad is. Nest Protect weet of er veel of weinig rook is en waarschuwt u wanneer er gevaarlijke hoeveelheden koolmonoxide in huis zijn – een gevaar dat u niet kunt zien of ruiken. Van zodra Nest Protect een probleem vaststelt, ontvangt u een vriendelijke waarschuwing zodat u het probleem kunt aanpakken of de woning kunt ontruimen. En 's nachts gloeit het Pathlight van Nest Protect boven u op om u de weg te wijzen.

De twee producten werken ook samen. Als Nest Protect bijvoorbeeld CO-alarm slaat en er op dat moment een actieve wifiverbinding is, schakelt de aangesloten Nest Thermostat automatisch de gasketel uit – een veel voorkomende bron van koolmonoxidelekkage.

Meer info

Wat schreef de Livios-redactie over domotica en videofonie?