Menu ×
Dit partnerbericht werd gepubliceerd door Van Marcke en is dus niet geschreven door Livios.

Haal meer uit je keukenkraan

Grohe RED

Foto: Van Marcke

Grohe BLUE

Foto: Van Marcke

Contradictie in de keuken gespot! Hoewel de kraan ongetwijfeld één van de meest gebruikte elementen in een keuken is, spenderen we relatief weinig aandacht en budget aan de aankoop ervan. En dat terwijl ook bij de kranen technologische vernieuwingen voor een doorbraak zorgen. Durf dus gerust te ‘upgraden’ als het op de kraan aankomt… want je keuken is het waard!

Grohe Red, van koud naar kokendheet!

Een gewone keukenkraan lijkt maar een saai deeltje van je keuken als je de Grohe Red eens onder loep hebt genomen. Met deze vernieuwende kraan wissel je immers moeiteloos tussen koud, warm én kokend water met slechts een eenvoudige handeling. Eén compacte combiboiler die je inbouwt in de keukenkast zorgt voor alles. Kopje thee zetten? Pasta koken? Het kokend water is meteen beschikbaar. Bovendien heeft de Grohe Red nog meer troeven, zoals een gegarandeerd vlot bedieningscomfort en een glanzend en makkelijk schoon te houden chromen oppervlak. En natuurlijk is ook aan de veiligheid gedacht: een gecertificeerd kinderslot en een geïsoleerde uitloop, kraanlichaam en grepen die altijd koel blijven voorkomen onaangename ongelukken.

Grohe Blue, koel met een plus

Keukenkraan Grohe Blue is het koele, sprankelende zusje van de al langer bekende Grohe Red. Waar Grohe Red voluit inzet op zijn kokendhete temperament, verleidt Grohe Blue je met haar weldadige frisheid, zuiverheid én bubbels. Dankzij de geavanceerde filter wordt het leidingwater in 4 stappen gezuiverd tot lekker drinkbaar water dat de testen met gekende watermerken met glans doorstaat. En niet alleen gewoon plat water, ook medium of sterk bruisend water kan je met Grohe Blue gewoon uit de kraan tappen. Een ingenieus systeem zorgt er bovendien voor dat het gefilterde water nooit vermengd kan raken met het ongefilterde water (warm en koud) dat je bijvoorbeeld voor het schoonmaken of handen wassen kan gebruiken.

Daarnaast deelt Grohe Blue natuurlijk ook dezelfde pluspunten als grote broer Grohe Red, zoals het bedieningscomfort en het glanzend chromen oppervlak. Grohe Blue wordt aangeboden in verschillende varianten. Ga je voor de eenvoudige PURE versie (enkel gefilterd water) of kies je de volledige optie met koelunit en koolzuurgasfles? Behoud je graag je bestaande kraan of heb je al Grohe Red? Dan is Grohe Blue Mono, een autonoom systeem dat perfect combineerbaar is met een bestaande situatie de oplossing. Of wil je net graag de nieuwste designkraan in je keuken zien? Ook dat is mogelijk want Grohe Blue is nu ook verkrijgbaar met de nieuwste modellen Minta en K7. Aan keuze en variatie geen gebrek dus!

Op zoek naar meer inspiratie of tips & tricks? Check onze O!Blog.

Wat schreef de Livios-redactie over kranen?