Dit partnerbericht werd gepubliceerd door Duravit en is dus niet geschreven door Livios.

Hou het proper met Duravit

Foto: Duravit
Foto: Duravit
Foto: Duravit

Verfrissend en schoon, de Duravit-producten en wc-features staan voor een nieuw gevoel van comfort. De SensoWash douchewc-zitting garandeert moderne toilethygiëne en meer levenskwaliteit. Voor een onvergelijkbaar fris gevoel zijn alle kenmerken rondom het wc zoals design, functie en hoog bedieningscomfort perfect op elkaar afgestemd.

Alles in één

De SensoWash Slim zitting met zitvlak-, lady- en comfortdouche en softclose, verenigt alle belangrijke functies. Je neemt de zitting ook simpel af waardoor je het makkelijk kan reinigen.

Douchekop met extra's

De douchewc-zitting SensoWash Starck e heeft een verwisselbare douchekop, energiespaarstand en extra features zoals een nachtlicht. De afstandsbediening van de SensoWash douche-wc-zitting heeft een smalle en elegante uitstraling en is praktisch en intuïtief te bedienen.

Optimale spoeling en hygiëne

Voor een optimale wc-ervaring biedt Duravit nog meer nuttige opties: de nieuwe Rimless wc’s zorgen voor een optimale spoeling, dat betekent een open hygiënische spoelrand met efficiënt waterbeheer. Daardoor wordt de binnenzijde ondanks kleine waterhoeveelheiden dynamisch en krachtig schoongespoeld.

Een ander hygiënisch pluspunt is de speciale laag HygieneGlaze 2.0. Die is duurzaam in het keramische oppervlak verwerkt. Ze zorgt ervoor dat 99,9% van alle bacteriën na het toiletgebruik doeltreffend gedood worden. Proper? Wij denken van wel!

Meer info? www.duravit.be

Wat schreef de Livios-redactie over badkamer?