Dit partnerbericht werd gepubliceerd door Duravit en is dus niet geschreven door Livios.

Een casual, fris en modern ogende badkamer: Brioso heeft het allemaal!

Wastafelverlichting, dimfunctie en spiegelverwarming kan je contactloos regelen.

Foto: Duravit

Wie meer houdt van een scherpere look, kiest voor verchroomde grepen en eventueel dito onderstel.

Foto: Duravit

Brioso staat voor een verfrissend modern badkamerdesign, met veel aanpassingsmogelijkheden.

Foto: Duravit

De badmeubelserie Brioso staat voor een verfrissend modern badkamerdesign, met veel individuele aanpassingsmogelijkheden en een aantrekkelijke prijs-kwaliteitsverhouding.

Nonchalance, frisheid en levensvreugde

Duravit ontwierp samen met ontwerper Christian Werner een meubelserie die onder de gepaste naam "Brioso" staat voor nonchalance, frisheid en levensvreugde in een modern badkamerinterieur. De smalle kanten aan de meubels, spiegels en spiegelkasten zorgen voor een precieze, fijne en genuanceerde lijnvoering.

Ton-sur-ton

Een ander speciaal kenmerk zijn de handgrepen en poten die op verzoek ton-sur-ton in de meubelkleur kunnen worden geleverd en op die manier functionaliteit bieden zonder afbreuk te doen aan het totaalontwerp.

Chroom

Wie meer houdt van een scherpere look, kiest voor verchroomde grepen en eventueel dito onderstel, bijvoorbeeld in combinatie met massief houten oppervlakken. De gevarieerde, individuele vormgevingsmogelijkheden van Brioso hebben een aantrekkelijke prijs-kwaliteitverhouding.

Makkelijk combineerbaar

De serie maakt indruk zonder opdringerig te zijn. Nog een reden waarom Brioso gemakkelijk gecombineerd kan worden met verschillende Duravit designseries zoals Vero Air, P3 Comforts, ME by Starck, Starck 3 en D-Code.

15 kleuren

Binnen de in totaal 15 verschillende kleuren zijn verschillende afwerkingen beschikbaar, met echt houtfineer of lak (mat en hoogglans) inclusief nieuwe, trendy tinten zoals mat lichtblauw en mat betongrijs, of een linnen-lookpatroon.

Originele verlichting

De bijpassende spiegels en spiegelkasten hebben bovenaan een 60 mm brede LED-lichtstrip van 300 lux. Wastafelverlichting, dimfunctie en spiegelverwarming kan je contactloos regelen. De aan de zijkant gemonteerde bodypanelen zijn in de kleur van het meubilair verkrijgbaar en maken het frisse totaalbeeld van de serie helemaal compleet.

Wastafel en meubel worden één

Bovendien heeft Brioso nog een design-bijzonderheid in petto: de Vero Air wastafel is in combinatie met de Brioso wastafelonderkast ook verkrijgbaar als c-bonded versie. Hierbij wordt de wastafel in een complex, gepatenteerd procedé vrijwel naadloos met de meubelbasis tot één geheel samengevoegd.

Benieuwd? Ontdek de hele serie op www.duravit.be en vind jouw dichtsbijzijnde Duravit-verdeler

Wat schreef de Livios-redactie over badkamer?