Dit partnerbericht werd gepubliceerd door Duravit en is dus niet geschreven door Livios.

Wastafel met badmeubel verbinden zich optisch tot een eenheid met de nieuwe technologie C-Bonded

Foto: Duravit
Foto: Duravit

Voor veeleisende ontwerpwensen in de badkamer heeft Duravit een innovatief, wereldwijd uniek procedé ontwikkeld, waarbij het keramiek van de wastafel en het meubeloppervlak van de onderbouwkast tot een perfect geheel worden verbonden. Met deze volledig nieuwe optiek én techniek  wordt de wasplaats een meesterstuk.

Bij de nieuwe c-bonded  versie, zo noemt Duravit deze nieuwe technologie, wordt de meubelwastafel in een complex proces praktisch naadloos met het onderbouwkastje samengevoegd. Door de exacte verbindingstechniek versmelten keramiek en meubel tot een eenheid. De wastafeldikte wordt daarbij onzichtbaar. De overgang van het koele, gladde keramiek en de natuurlijk structuur van het hout geven een haptisch gevoel.

De c-bonded oplossing overtuigt echter niet alleen in optisch en haptisch oogpunt: de gepatenteerde speciale keramiek DuraCeram®, die deze precisie en vormgeving überhaupt mogelijk maakt, wordt gekenmerkt door de bijzondere hoge stootvastheid. De grote zijdelingse afzetvlakken bieden aangenaam comfort tijdens het gebruik. Hierbij laten de gladde, naadloze vlakken zich snel en gemakkelijk reinigen.

Duravit toont de c-bonded technologie voor het eerst met de design-serie Darling New in combinatie met het meubelprogramma L-Cube.

> Kom meer te weten over C-Bonded

> Meer info over Duravit vind je hier

Wat schreef de Livios-redactie over badkamer?