Dit partnerbericht werd gepubliceerd door Duravit en is dus niet geschreven door Livios.

ME by Starck + SensoWash Slim: het puristische douchetoilet

Foto: Duravit
Foto: Duravit

Het wandwc ME by Starck past in de meest verschillende stijlwerelden. De douchetoiletzitting SensoWash Slim zorgt voor een fris gewassen gevoel. Samen vormen ze een perfect op elkaar afgestemd ensemble voor meer comfort en hygiëne in de badkamer en vanaf nu zijn ze samen ook beschikbaar als pack!

SensoWash® staat voor de natuurlijkste vorm van hygiëne: reiniging met water. Duravit heeft recent het programma met douche-wc-zittingen uitgebreid met een nieuwe variant: SensoWash® Slim biedt alle voordelen van een douche-wc. Ideaal voor iedereen die wil profiteren van de essentiële functionaliteit van reiniging met water, en elementair purisme waardeert.

De platte combinatie van deksel en zitting is een voorbeeld van innovatieve vormgeving, waardoor het ensemble eruitziet als een normale, doch elegante wc. De hoge functionaliteit en eenvoudige bediening maken SensoWash® Slim ook de ideale oplossing voor openbare en semi-openbare ruimtes. Een geïntegreerde beveiliging zorgt ervoor dat SensoWash® Slim voldoet aan alle vereisten voor de bescherming van het drinkwater, conform Belgaqua en EN 1717.

Zo slank als de wc-zitting van SensoWash® Slim is ook de bijbehorende afstandsbediening. Hiermee zijn alle belangrijke functies eenvoudig te bedienen: Na het toiletbezoek kiest u de gewenste reinigingsfunctie, zitvlak-, lady- of comfortdouche. Dankzij een geïntegreerd warmte-element blijft de watertemperatuur constant, maar kunt u deze ook naar wens aanpassen. Na gebruik kunt u de afstandsbediening in de wandhouder plaatsen. Deksel en zitting zijn voorzien van onze zachte sluittechniek.

Met name in openbare en semi-openbare ruimtes is het van belang dat producten onderhoudsvriendelijk zijn. Daarom is de volledige SensoWash® Slim-zitting met één handgreep afneembaar. Zo zijn zitting en keramiek veel eenvoudiger en sneller schoon te maken. De zitting is gemaakt van robuust materiaal. Het gesloten, poriënvrije en krasbestendige oppervlak bezit de beste eigenschappen voor optimale hygiëne.

Het product zal op Batibouw te zien zijn op de stand van Facq in paleis 7.

> www.duravit.be

Wat schreef de Livios-redactie over badkamer?