Dit partnerbericht werd gepubliceerd door Ecohuis en is dus niet geschreven door Livios.

Een sleutel-op-de-deurcatalogus? Nee hoor!

Ecohuis-woning

Foto: Ecohuis

Ecohuis-woning interieur keuken op maat

Foto: Ecohuis

Ecohuis-woning interieur eiken trap

Foto: Ecohuis

Er bestaat een groot misverstand in de bouwwereld. Heel wat mensen denken dat ze bij een sleutel-op-de-deur bouwformule simpelweg een woning uit een catalogus selecteren, alsof ze een nieuwe wagen kiezen. Dat is helemaal niet het geval. Elk van onze SOD woningen wordt immers op maat gemaakt.

SOD: verhuisklaar door één firma

Sleutel-op-de-deur is een verwijzing naar het eindresultaat, niet naar een catalogus met vaste ontwerpen. Het eindresultaat is een volledig afgewerkte woning die klaar is om te verhuizen. Alle bouwfasen worden door één firma beheerd. U hoeft dus zelf geen aparte aannemers te zoeken.

Geen catalogus maar maatwerk

Ecohuis heeft nog nooit identiek dezelfde woningen gebouwd. Elk project is namelijk uniek. Op basis van uw noden en wensen maken we een gepersonaliseerd ontwerp. U kiest zelf de bouwstijl, grootte, indeling, afwerkingsgraad, enz. Kiezen uit een sleutel-op-de-deur catalogus met vaste ontwerpen is bij ons dus niet aan de orde.

Eigen architect

Dat is ook meteen de reden waarom we niet over een eigen architect beschikken. Iedere bouwmeester heeft zijn/haar specialiteit: moderne woningen, pastorijwoningen, villabouw, cottages … Voor het beste resultaat kiest u een architect wiens visie en favoriete bouwstijl aansluit bij de uwe. U bent dus vrij om zelf een architect te kiezen.

Weet u niet waar eerst zoeken? Dan helpen wij u graag met uw zoektocht naar een geschikte architect.

‘Catalogus’ als inspiratie

Bij Ecohuis hebben we geen sleutel-op-de-deurcatalogus maar een ideeënboek. Deze brochure staat boordevol voorbeeldwoningen in diverse types (open, gesloten of halfopen), bouwstijlen (klassiek, hedendaags, modern, pastorij, Amerikaanse stijl…) en budgetten. Zo kan u al enkele ideeën opdoen voor uw eigen droomwoning!

Klik hier en vraag volledig gratis ons ideeënboek aan.

Ben je op zoek naar een sleutel op deur firma of wens je verschillende werken zelf uit te voeren? Dan ben je bij Ecohuis op het juiste adres! Kom langs voor een vrijblijvend gesprek, wij helpen u graag verder! Meer info op www.ecohuis.be

Wat schreef de Livios-redactie over sleutel-op-de-deur?