Menu ×
Dit partnerbericht werd gepubliceerd door Terca - Desimpel en is dus niet geschreven door Livios.

Bezoek het unieke showroomconcept!

Welke kleidakpannen passen bij welke gevelstenen? Welke kleur van voegmortel kiezen? Welke kleiklinkers voor mijn type woning? Om op al uw vragen een duidelijk en gefundeerd antwoord te geven, bedacht Wienerberger, bekend van de merken Desimpel, Koramic, Porotherm en Terca, een uniek showroomconcept.

Kiezen uit meer dan dan 600 mogelijkheden
Met merken zoals Desimpel, Koramic, Porotherm en Terca heeft Wienerberger maar liefst 600 verschillende gevelstenen, binnenmuurstenen, kleidakpannen en kleiklinkers. Een enorme keuze die in de drie showrooms van Wienerberger op een overzichtelijke manier wordt voorgesteld.

Leren uit de ‘Walk of Building’
Wie zich wil verdiepen in constructie, bouwen en esthetische oplossingen, wordt met de ‘Walk of Building’ op zijn wenken bediend. Displays met grotere ruwbouwdelen tonen er de Wienerberger producten in geplaatste toestand. De modellen belichten de techniciteit op het vlak van metseltechnieken, dakconstructies en isolatie. De speciale ‘Innovation Wall’ besteedt bijzondere aandacht aan gevelbekledingen en recente innovaties.

Combineren voor een juiste totaalindruk
‘Combinators’ zijn displays waar u diverse ruwbouwelementen in plaatst: gevelstenen, kleidakpannen, raamprofielen... tot en met de voegmortel. Zij maken het mogelijk om alle elementen van de ruwbouw naast elkaar te presenteren in één realistische totaalindruk. Of u nu zoekt naar een monochroom kleureneffect of juist naar pittige kleurcontrasten, u vervangt gewoon een aantal elementen tot het eindresultaat aan uw wensen voldoet.

Uw favoriete stalen mee naar huis nemen
In de Wienerberger showrooms bevindt zich een ruime stalenafdeling. Wie wil kan meteen zijn favoriete materialen meenemen naar huis of naar kantoor.

U laten adviseren door onze consultservice
De Wienerberger consultservice staat open voor zowel particuliere (ver)bouwers als bouwprofessionals. Of het nu gaat over EPB, lage energie, passiefhuizen, prijzen, referentieadressen,... De vakmensen van Wienerberger staan klaar met documentatie en technisch advies en zoeken samen met u naar de juiste oplossing op al uw vragen.

Meer info: www.terca.be