Menu ×
Dit partnerbericht werd gepubliceerd door Terca - Desimpel en is dus niet geschreven door Livios.

Wienerberger kiest op Batibouw voor groen produceren, bouwen en wonen!

Wienerberger, producent van keramische bouwmaterialen met de merken Porotherm, Terca, Desimpel en Koramic, legt op Batibouw de nadruk op groen produceren, bouwen en wonen.

Dat Wienerberger groen handelt, blijkt uit haar diverse milieu-inspanningen op zowel productie- als productniveau, maar ook op het niveau van duurzaam bouwen en wonen. Wienerberger heeft een totaalvisie op duurzaamheid en neemt daarbij alle aspecten van de keramische bouwmaterialen in beschouwing. Vanaf de ontginning van de grondstof klei tot en met de recyclage en de recuperatie van bouwpuin. 
 
In navolging van het klimaatsverdrag van Kyoto neemt België maatregelen om de temperatuurstijging tegen te gaan. Sinds ’95 beperkt Wienerberger de emissie van broeikasgassen tot het absolute minimum door groen te produceren en bouwmaterialen aan te bieden die toelaten groen te bouwen en te wonen. Het beste antwoord op het gebied van groen produceren, bouwen en wonen is daarbij het ‘massief passiefhuis’.

MASSIEF PASSIEFHUIS

Ontdek op Batibouw het ‘massief passiefhuis’. Deze woning combineert alle energiezuinige voordelen van een passiefhuis met het comfort en de duurzaamheid van het bouwen met baksteen en kleidakpannen. Keramische producten hebben immers de juiste technische eigenschappen die zorgen voor het nodige wooncomfort. Het massief passiefhuis is in ons klimaat de meest betaalbare en comfortabele groene woning, op maat van onze Belgische bouwtraditie waarin we kiezen voor woningen met een lange levensduur. Met een massief passiefhuis kiest u voor het milieu, uw comfort en uw portefeuille.

WEDSTRIJD

Win op Batibouw Terca bakstenen en Koramic kleidakpannen voor uw eigen massief passiefhuis. Bezoek de stand van Wienerberger (Hal 5, stand 309) en beantwoord er de wedstrijdvragen.

Meer informatie over dit bericht?

groen produceren, bouwen en wonen