Menu ×
Dit partnerbericht werd gepubliceerd door Terca - Desimpel en is dus niet geschreven door Livios.

Bezoek Wienerberger op de bis-beurs in Gent: duurzame én esthetische oplossingen voor dak en gevel

Energievriendelijke en duurzame bouwoplossingen is hét thema in de bouwwereld.  Zo ook op de bis-beurs die doorgaat van 8 tot 16 oktober in Flanders Expo in Gent. De keramische producten van Wienerberger zijn niet alleen duurzaam, onderhoudsvriendelijk, maar bieden een esthetische meerwaarde en tal van mogelijkheden op architecturaal vlak zowel voor nieuwbouw als renovatie.

Gevelbekleding met kleidakpannen
Koramic kleidakpannen zijn ook geschikt als gevelbekleding voor nieuwe woningen of voor renovatieprojecten die aan de buitenzijde worden nageïsoleerd. Een gevelbekleding met kleidakpannen staat garant voor een onderhoudsvriendelijke gevel met een lange levensduur en een esthetische meerwaarde. Op bis wordt de gevelbekleding met kleidakpannen gepresenteerd in een realistische muuropbouw.

Eco-brick®, de gevelsteen met een groene kant
Met Eco-brick ontwikkelde Wienerberger een baksteen, lichter en smaller dan de traditionele baksteen. De Eco-brick gevelsteen neemt minder ruimte in beslag waardoor men de isolatiedikte kan verhogen zonder de wanddikte uit te breiden of woonruimte te verliezen.  Op BIS stelt Wienerberger haar uitgebreide Eco-brick gamma voor.

Iluzo: Traditioneel gemetseld met de look van gelijmd.
Het lijmen en dunmetselen van gevelstenen is ontegensprekelijk een trend bij architecten en bouwheren.   Wienerberger heeft de gevelsteen Iluzo ontwikkeld die de esthetische voordelen van gelijmd metselwerk combineert met de verwerkingsvoordelen van de klassieke metselmethode.  

KoraSun fotovoltaïsche zonnepanelen
De KoraSun panelen van Koramic zijn een innovatief en revolutionair product op de markt van fotovoltaïsche zonnepanelen. Het KoraSun concept is ontwikkeld met het oog op een perfecte architecturale integratie en laat zich naadloos integreren in het kleidakpannendak. KoraSun zonnepanelen zijn perfect integreerbaar in vijf types kleidakpannen.

Bezoek stand 1274 van Wienerberger in hal 1 en ontvang als (ver)bouwer geschenkbonnen tot 275€

Wat schreef de Livios-redactie over gevel?