Menu ×
Dit partnerbericht werd gepubliceerd door Terca - Desimpel en is dus niet geschreven door Livios.

Win € 500 aan Wienerberger bouwmaterialen voor uw renovatie !

U gaat renoveren? Bezoek de Wienerbergerstand op Batibouw en mis de kans niet om € 500 aan bouwmaterialen voor uw renovatie te winnen. Wienerberger is producent van hoogwaardige keramische bouwmaterialen met de merken Terca, Koramic, Porotherm en Desimpel.

Deelnemen is heel eenvoudig:

- Vraag op de Wienerberger Batibouw stand 309 in hall 5 een draagtas met de nieuwe Wienerberger renovatiegids boordevol tips en informatie.

- Laat u met deze draagtas fotograferen door de Wienerbergerfotograaf.

- Ontdek vanaf de volgende dag op de Facebook pagina van Wienerberger (www.facebook.com/wienerbergerBE) of u 1 van de gelukkigen bent die werden gefotografeerd.

- Er is 1 winnaar per dag. Op 15 maart 2012 worden de 11 winnaars bekendgemaakt op de WienerbergerBE Facebookpagina.

- U heeft gewonnen?

- Stuur dan vóór 31 mei 2012 een mailtje met uw naam, adres, telefoonnummer en een kopie van uw identiteitskaart naar info@wienerberger.be

Daarnaast ontvangt u - zowel voor uw renovatie als nieuwbouw - bij een bezoek aan de Wienerberger stand een geschenkbon per productgroep: 100 euro voor Terca & Desimpel gevelstenen, 100 euro voor Koramic kleidakpannen en nog eens 75 euro voor Terca tuinklinkers. Na effectieve aankoop binnen een periode van 1 jaar na het bezoek aan de stand ontvangt u een ristorno tot 275 euro.

Tombola Panda WWF, K.B./A.R. III/42/CD.585.13-049

Wat schreef de Livios-redactie over gevel?