Menu ×
Dit partnerbericht werd gepubliceerd door Terca - Desimpel en is dus niet geschreven door Livios.

Wienerberger wint de Batibouw Communication Award voor renovatiecampagne

Katrien Nottebaert ontvangt Communication Award

Foto: Terca - Desimpel

Nieuwe renovatiegids van Wienerberger

Foto: Terca - Desimpel

De Communication Award voor de beste en efficiëntste beurscommunicatie gaat dit jaar naar Wienerberger. Hiermee werd Wienerberger meer specifiek bekroond voor haar renovatiecampagne.

Batibouw is voor Wienerberger het startschot van haar renovatiecampagne. Bouwmaterialenfabrikant Wienerberger stelt doeltreffende oplossingen voor die garant staan voor een duurzame, energiezuinige en tegelijk esthetische renovatie.   De correcte materiaalkeuze is bij iedere renovatie essentieel. 

In de renovatiecorner op de stand worden aan de hand van realistische maquettes met vóór/na-situatie doeltreffende renovatie-oplossingen voorgesteld.   Wienerberger biedt de meest pure oplossingen voor dak en gevel: gevelsteenstrippen, het StoTherm Brick na-isolatiesysteem, smalle Eco-brick gevelstenen, dak- en gevelbekleding met kleipannen, KoraFleece onderdakfolies … In primeur ook de nieuwe Façatile, een vlakke kleipan speciaal ontwikkeld als eigentijdse gevelbekleding. Bij iedere maquette toont een display alle details en uitleg van de gebruikte materialen en systemen.

Ook de nieuwe renovatiegids die in de renovatiecorner uitgedeeld wordt, laat de lezer aan de hand van 16 boeiende en rijk geïllustreerde reportages kennis maken met de keramische renovatieoplossingen.

Renovatie actie

Iedere particuliere verbouwer die op de beurs door de Wienerberger fotograaf gefotografeerd wordt met de renovatiegids in een Wienerberger beurstas, maakt kans om 500€ aan bouwmaterialen te winnen voor zijn renovatie.   De foto’s zijn iedere dag te bezichtigen op de Facebook pagina van Wienerberger en op 15 maart 2012 worden dan de 11 winnaars hierop bekendgemaakt.

Batibouw-beurs, Brussels Expo, 1-11 maart 2012
Stand 309 in hal 5

Wat schreef de Livios-redactie over duurzaam. wat, waarom en hoe??