Menu ×
Dit partnerbericht werd gepubliceerd door Terca - Desimpel en is dus niet geschreven door Livios.

Bezoek de Wienerberger stand op Batibouw en recupereer tot 325 euro op uw aankopen!

Desimpel - Forum Ombra

Foto: Terca - Desimpel

Koramic - Façatile antarciet mat

Foto: Terca - Desimpel

Wienerberger Oud Hollands -Oud Volendam

Foto: Terca - Desimpel

Terca Marono Rood + Marono Bruin Extra

Foto: Terca - Desimpel

Koestert u bouw- of renovatieplannen? Dan gaat u ongetwijfeld uw licht opsteken op Batibouw. Vergeet zeker niet om een bezoek te brengen aan de Wienerberger stand, want daar vallen volop ideeën te rapen. Centraal in hal 5 geeft Wienerberger, fabrikant van keramische bouwmaterialen en innovatieve totaaloplossingen, een overzicht van zijn uitgebreide assortiment aan bouwmaterialen. U vindt er alles wat een (ver)bouwer nodig heeft: Porotherm binnenmuurstenen, Koramic kleidakpannen, Terca en Desimpel gevelstenen en Wienerberger kleiklinkers. En als u iets ziet dat u bevalt, krijgt u bij aankoop nog een serieus financieel voordeel.

U krijgt tot 325 euro terug na aankoop van uw kleidakpannen, gevelstenen en kleiklinkers!

Op de Wienerberger stand kunt u een geschenkbon krijgen. Al wat u daarvoor moet doen, is enkele vragen beantwoorden waarin wordt gepeild aan welke producten u de voorkeur geeft. Als u achteraf effectief materialen van Wienerberger koopt, geven de geschenkbonnen recht op terugbetaling van een deel van de aankoopprijs.

Er zijn geschenkbonnen per productgroep, dat wil zeggen drie in totaal: een voor Koramic kleidakpannen, een voor Terca & Desimpel gevelstenen en een voor Wienerberger kleiklinkers. Op kleidakpannen krijgt u een ristorno van maar liefst 125 euro. Op gevelstenen is er een even groot voordeel. Bij de aankoop van kleiklinkers, krijgt u met een geschenkbon 75 euro terugbetaald. Daarmee wordt een bezoek aan de Wienerberger stand op Batibouw wel erg lucratief, want in totaal kan het u tot 325 euro ristorno opleveren.

> Gratis bouwadvies op maat ? Maak een afspraak in één van onze showrooms.
> Bezoek onze showrooms en maak kans op een verrassingsweekend !

Batibouw-beurs, Brussels Expo, 20/02/2014 – 02/03/2014, hal 5, stand 309 

Wat schreef de Livios-redactie over gevel?