Menu ×
Dit partnerbericht werd gepubliceerd door Terca - Desimpel en is dus niet geschreven door Livios.

Wienerberger introduceert vernieuwende bouwoplossingen

Terca Eco-brick Atlas -Cipolat Architecture, Bxl

Foto: Terca - Desimpel

Koramic - Bellus - keramische lei

Foto: Terca - Desimpel

Terca Cassia gesmoord

Foto: Terca - Desimpel

Koramic Fleece Premium

Foto: Terca - Desimpel

Eco-brick: het verschil zit hem niet alleen in zijn slanke lijn

Eco-brick (WF 6,5) is minder breed, zo kunt u tot 3,5 cm meer isoleren, en dat is super energie besparend. Door zijn geringe dikte geniet u van meer woonruimte binnenin. De lichtere steen maakt een energiezuiniger transport mogelijk, én dat is goed voor ‘t milieu.

En uw nieuwbouw- of renovatieproject krijgt gegarandeerd meer uitstraling want de Eco-brick is nu verkrijgbaar in diverse nieuwe kleuren uit het aanbod gevelstenen van Terca en Desimpel. In de „Eco-brick“ corner op Batibouw organiseert Wienerberger een wedstrijd waarbij de (ver)bouwer zijn gratis Eco-brick gevel kan winnen.

Bellus: de keramische lei vol superlatieven

Met de Bellus introduceert Wienerberger de lichtste en dunste keramische lei die momenteel op de markt te vinden is. Het ideale product om oude leien en dakpannen te vervangen. Maar ook voor een nieuwbouw hebben deze keramische leien een onmiskenbare meerwaarde. Dankzij hun slanke, hedendaagse lijn en de bijhorende hulpstukken oogt een dak met Bellus keramische leien uiterst strak en hedendaags.

Bovendien voldoet de Bellus aan de strenge eisen van het milieulabel natureplus. Wienerberger is trouwens de eerste Belgische producent van dakbedekkingsmaterialen die dit strenge label onlangs verworven heeft voor een groot aantal modellen in diverse kleuren uit het aanbod aan Koramic kleidakpannen en Façatile kleipannen.

Nieuw in het gamma Terca gevelstenen

Verrassend aan deCassiagevelsteen is het gemak waarmee deze extra lange steen van uiterlijk wisselt. De ene zijde heeft namelijk een geschaafd uiterlijk terwijl de andere zijde gebroken oogt. Door afwisselend de ene en de andere zijde aan de zichtkant te plaatsen, krijgt u een hyperindividuele gevel. De Cassia is verkrijgbaar in vier kleuren, namelijk rood, bruin, zwart-bruin en gesmoord.

Dankzij de speciale Wasserstrich productiemethode heeft deLateroreeks langs de zichtkant een oneffen textuur met putjes en ondiepe barsten die een levendig gevelbeeld opleveren. Naast de basiskleuren geel, rood, bruin en grijsgroen zijn er nog vijf extra tinten beschikbaar, van zacht tot sterk genuanceerd.

Koramic Fleece Premium: een 100% ademende en waterdichte onderdakfolie voor flauw hellende daken

Een goede, blijvend duurzame dakopbouw vergt een aangepaste onderdakfolie. Dat geldt des te meer voor flauw hellende daken. Daarom presenteert Wienerberger Koramic Fleece Premium, een gloednieuwe onderdakfolie met hoge dampdoorlaatbaarheid, bedoeld voor daken met een helling vanaf 10°.

Voor meer info: www.wienerberger.be

> Gratis bouwadvies op maat ? Maak een afspraak in één van onze showrooms.
> Bezoek onze showrooms en maak kans op een verrassingsweekend !

Wat schreef de Livios-redactie over batibouw brussel?