Menu ×
Dit partnerbericht werd gepubliceerd door Terca - Desimpel en is dus niet geschreven door Livios.

Bezoek de Wienerberger stand op BIS en recupereer tot 325 euro op uw aankopen!

Terca

Foto: Terca - Desimpel

Koestert u bouw- of renovatieplannen? Dan gaat u ongetwijfeld uw licht opsteken op BIS. Vergeet zeker niet om een bezoek te brengen aan de Wienerberger stand, want daar vallen volop ideeën te rapen. Wienerberger, fabrikant van keramische bouwmaterialen en innovatieve totaaloplossingen, geeft u er een overzicht van zijn uitgebreide assortiment aan bouwmaterialen. U vindt er alles wat een (ver)bouwer nodig heeft: Porotherm binnenmuurstenen, Koramic kleidakpannen, Terca en Desimpel gevelstenen en Wienerberger kleiklinkers. En als u iets ziet dat u bevalt, krijgt u bij aankoop nog een serieus financieel voordeel.

U krijgt tot 325 euro terug na aankoop van uw kleidakpannen, gevelstenen en kleiklinkers!

Op de Wienerberger stand kunt u een geschenkbon krijgen. Al wat u daarvoor moet doen, is enkele vragen beantwoorden waarin wordt gepeild aan welke producten u de voorkeur geeft. Als u achteraf effectief materialen van Wienerberger koopt, geven de geschenkbonnen recht op terugbetaling van een deel van de aankoopprijs.

Er zijn geschenkbonnen per productgroep, dat wil zeggen drie in totaal: een voor Koramic kleidakpannen, een voor Terca & Desimpel gevelstenen en een voor Wienerberger kleiklinkers. Op kleidakpannen krijgt u een ristorno van maar liefst 125 euro. Op gevelstenen is er een even groot voordeel. Bij de aankoop van kleiklinkers, krijgt u met een geschenkbon 75 euro terugbetaald. Daarmee wordt een bezoek aan de Wienerberger stand op BIS wel erg lucratief, want in totaal kan het u tot 325 euro ristorno opleveren.

Voor meer info: www.wienerberger.be

BIS-beurs, Flanders Expo, 03-11/10/2015, stand 1324

Wat schreef de Livios-redactie over gevel?