Menu ×
Dit partnerbericht werd gepubliceerd door Terca - Desimpel en is dus niet geschreven door Livios.

De Metropolis en Imperium gevelsteencollecties van Wienerberger: ga voor een gevel met een uniek DNA

Terca Metropolis Atrium rood

Foto: Terca - Desimpel

Terca Imperium Albius

Foto: Terca - Desimpel

Op BIS zet Wienerberger eens te meer de toon met een aantal nieuwe gevelsteencollecties die uw woning een uniek DNA geven. Het geheim? Een niet te evenaren mix van formaten, kleuren en texturen. Mogen wij u voorstellen: de collecties Metropolis en Imperium.

Metropolis: zet de lijn uit voor de toekomst

Met de Metropolis gevelsteencollectie kiest u voor een sterk gelijnde gevel. Dat effect dankt de gevelsteen aan de combinatie van een relatief grote lengte (24 cm) met een geringe hoogte (4 cm). De beperkte breedte van amper 6,5 cm geeft de Metropolis een centrale plek binnen het Eco-brick gamma van Wienerberger, dat met zijn slanke lijn meer ruimte biedt voor isolatie of meer woonruimte. Het rijke palet van acht tinten vol subtiele kleurverschuivingen is het resultaat van een cementering op de steen. Het oppervlak, gaande van glad tot licht ruw, krijgt er een dimensie bij door de afgeronde hoeken. Klik hier voor meer info.

Imperium: de krachtige taal van kalei

De gevelsteencollectie Imperium bestaat uit volle, grijsbruine basisstenen die worden afgewerkt met een kaleilaag. Daardoor krijgen de stenen een krachtige uitstraling. Tel daarbij het dunne, Romeinse formaat (238x90x40 mm) en u begrijpt meteen waarom de Imperium serie de hedendaagse interpretatie van het klassieke schoonheidsideaal vormt. De serie is verkrijgbaar in acht tinten die reiken van wit tot grijs, met telkens een lichte schemer van de oorspronkelijke basiskleur aan de hoeken. Gereserveerd voor fijnproevers. Klik hier voor meer info.

 

BIS-beurs, Flanders Expo, 08-16/10/2015, stand 1324

Wat schreef de Livios-redactie over bis gent?