Menu ×
Dit partnerbericht werd gepubliceerd door Terca - Desimpel en is dus niet geschreven door Livios.

Doe mee aan de Massief Passief Wedstrijd van Wienerberger op Batibouw!

Doe mee aan de Massief Passief Wedstrijd van Wienerberger op Batibouw en win Porotherm binnenmuurstenen, Terca/Desimpel gevelstenen en Koramic kleidakpannen voor uw eigen massief passiefhuis!

Wie een bezoek brengt aan de Wienerbergerstand 309 in hal 5 van Batibouw (26 februari tot en met 8 maart 2009), maakt kans om voor 10.000 euro (incl. btw) aan Wienerberger bouwmaterialen te winnen voor zijn eigen massief passiefhuis.

Deelnemen is eenvoudig

U vult het wedstrijdformulier in dat u op de Wienerberger stand krijgt en geeft een correct antwoord op de twee hoofdvragen. De juiste antwoorden kunt u gemakkelijk op de stand terugvinden, waar enkele massief-passief muuropstellingen te zien zijn en verdere informatie rond massief-passief bouwen verkregen kan worden bij de specialisten van Passiefhuis-Platform vzw die op de stand aanwezig zijn. U geeft ook een zo goed mogelijk antwoord op de schiftingsvraag en deponeert de ingevulde wedstrijdstrook in de speciaal daarvoor voorziene urne op onze stand.

Drie prijzen die u dichter bij de bouw van uw eigen massief passiefhuis brengen

De prijs verbonden aan de wedstrijd is het kosteloos leveren van 10.000 euro (incl. btw) aan Wienerberger binnenmuurstenen, kleidakpannen en gevelstenen bestemd voor de bouw van uw eigen massief passiefhuis. Er zijn in totaal drie prijzen van 10.000 euro (incl. btw).