Dit partnerbericht werd gepubliceerd door Oben en is dus niet geschreven door Livios.

Actiedagen bij Oben: hoogisolerende ramen aan een zacht prijsje!

Foto: Oben
Foto: Oben

Tijdens de actiedagen bij Oben op 15 en 16 maart vind je aluminium topschrijnwerk van Reynaers aan een extravoordelige prijs. Als je dit weekend langskomt en je laat registreren, krijg je een voucher. Bestel je in de loop van het jaar je schrijnwerk bij Oben? Dan krijg je er nog een glazenwasser bovenop!

Warm aanbevolen door jouw energiefactuur

Wie echt wil besparen, kiest vandaag voor hoogrendementsbeglazing. Dit type beglazing isoleert maar liefst vijf keer beter dan enkel glas en tot drie keer beter dan gewoon dubbel glas. De relatief kleine meerkost verdien je bovendien snel terug door een lagere energiefactuur. Hoogrendementsbeglazing is ook perfect toepasbaar in renovaties. En wie zijn ramen vervangt en tegelijkertijd voor spouwmuurisolatie kiest, kan sinds dit jaar rekenen op een verhoogde premie van de Vlaamse overheid. Daarnaast geeft Oben samen met Vivixtum nog eens € 4,8 per m² spouwmuurisolatie bovenop deze combipremie.

Reynaers Aluminium

Reynaers staat al meer dan 40 jaar voor knowhow in aluminium raamprofielen. Hun hoogisolerende eigenschappen zijn het resultaat van doorgedreven research. Bovendien blinken ze uit in design en kwaliteit. Ze bestaan in honderden verschillende kleuren en afwerkingsniveaus. Zo is er altijd een Reynaers-raam dat perfect bij jouw woning past.

Zorgeloos wooncomfort

Aluminiumspecialist Oben uit Zonhoven werd opgericht in 1958 en kan terugvallen op meer dan 50 jaar ervaring. Kwaliteit, service en het voortdurend streven naar perfectie maken van Oben dé ramen- en deurenspecialist. Ook ver buiten Limburg!

*Vraag naar de voorwaarden bij Oben.

Meer info: www.oben.be.

Meer informatie over dit bericht?


Wat schreef de Livios-redactie over ramen en deuren?