Dit partnerbericht werd gepubliceerd door Oben en is dus niet geschreven door Livios.

Actiedagen bij Oben: Isolatievoordeel & Inspirerende voorbeelden

De toonzaal

Foto: Oben

Ontdek tijdens de actiedagen bij Oben op 27 en 28 september alle kleuren en mogelijkheden van het aluminium topschrijnwerk van Reynaers.

Superisolerende ramen voor de prijs van standaardramen
Kiest u tijdens de Aluminium Actiedagen bij Oben voor de superisolerende profielen van het type CS77 van Reynaers? Dan krijgt u ze aan de prijs van de CS68 raamprofielen. Meer weten? Vraag naar onze actievoorwaarden tijdens uw bezoek aan onze toonzaal!

Inspirerende voorbeelden
De indrukwekkende toonzaal van 500 m² is het visitekaartje van Oben. Dankzij de modelwoningen zien bezoekers in één oogopslag hoe ramen en deuren verwerkt worden in een woning. Daarnaast krijgt u het gloednieuwe inspiratieboekje van Oben mee. Doe hiermee ideeën op voor profielen, kleuren, schuifdeuren … of laat je inspireren door één van onze projecten. Nog niet genoeg voorbeelden? Vraag dan ook naar het nieuwe ramen en deuren boek van Reynaers.

Hoogrendementsbeglazing met een duwtje in de rug
Wie echt wil besparen, kiest vandaag voor hoogrendementsbeglazing. Dit type beglazing isoleert maar liefst vijf keer beter dan enkel glas en tot drie keer beter dan gewoon dubbel glas. Een relatief kleine meerkost die u bovendien snel terugverdient door een lagere energiefactuur. Hoogrendementsbeglazing is ook perfect toepasbaar in renovaties. En wie zijn ramen vervangt en tegelijkertijd voor spouwmuurisolatie kiest, kan sinds dit jaar rekenen op een verhoogde premie van de Vlaamse overheid. Bovenop deze premie geeft Oben samen met Vivixtum nog eens € 4,8 per m² spouwmuurisolatie.

Zorgeloos wooncomfort
Aluminiumspecialist Oben uit Zonhoven werd opgericht in 1958 en kan terugvallen op meer dan 50 jaar ervaring. Kwaliteit, service en het voortdurend streven naar perfectie maken van Oben dé ramen- en deurenspecialist. Ook ver buiten Limburg!

Meer info op onze website.

Wat schreef de Livios-redactie over ramen en deuren?