Dit partnerbericht werd gepubliceerd door Oben en is dus niet geschreven door Livios.

Oog in oog met een dief? Liever niet!

Foto: Oben
Foto: Oben
Foto: Oben
Foto: Oben

Valavond is hét moment waarop dieven toeslaan. Heb jij er liever geen over de vloer? Dan is je woning maar beter goed beveiligd! En dat gaat verder dan een alarm…

Verhoog de pakkans

Hoe langer het duurt voor een dief jouw woning binnen geraakt, hoe meer risico hij loopt. Vooral degelijk buitenschrijnwerk maakt het hem daarbij extra moeilijk. Zeker de aluminium ramen, deuren en schuifdeuren van Oben.

Inbraakbeveiliging? Vanzelfsprekend!

Aluminium is extreem hard, sterk én maatvast. Daarnaast behoren inbraakvertragend glas, beslag en veiligheidscilinders tot de standaarduitrusting van onze ramen en deuren. Inbraakbeveiliging is voor ons vanzelfsprekend!

Deuren

Deuren rusten we standaard uit met een zevenpuntsluiting en veiligheidscilinder met gelijklopende sleutel. Gesloten zit de deur op maar liefst zeven plaatsen vergrendeld. En raak je de sleutel kwijt? Dan kan je alleen met het meegeleverde certificaat een nieuwe laten maken.

Ramen

Voor onze ramen gebruiken we het Invision Chrono Plus veiligheidsbeslag van fabrikant Sobinco. Daarmee sluiten ze op meerdere punten. En ben jij zeker van een verhoogde veiligheid.

Installeer je een alarm?

Overweeg dan zeker detectoren én contacten voor je ramen. Bij een detector gaat het alarm af als de dief binnen is, bij een contact al van zodra het raam opengaat. Bezorg het contact tijdig aan je constructeur, dan bouwt hij het in. Zo zie je geen lelijke bekabeling en blijft je raam wind- en waterdicht.

Tot uw dienst

Wil je meer info over ons inbraakveilig schrijnwerk? Neem gerust contact met ons op. Of breng een bezoekje aan onze toonzaal. Wij helpen je graag verder!

Meer info op www.oben.be

Wat schreef de Livios-redactie over veiligheid en alarm?