Dit partnerbericht werd gepubliceerd door Oben en is dus niet geschreven door Livios.

Ontdek de veelzijdigheid van schuifdeuren

Foto: Oben
Foto: Oben

Monorail of duorail? Liever een schuif- of hefschuifsysteem? En welke kleuren zijn er allemaal mogelijk? Een schuifdeur kiezen is niet evident. Wij van Oben helpen je op weg.

Monorail, Duorail of 3 Rail?

Kies je voor een Monorail, Duorail of 3 Rail? Die keuze bepaalt jouw gebruiksgemak. Met een monorail schuif je één vleugel open langs de buitenzijde van het vaste gedeelte. De duorail heeft dan weer twee delen die je openschuift. Maar je kan ook één deel naar keuze vastzetten.

Voor wie extra bewegende vleugels wil integreren, is de 3 Rail de meest geschikte oplossing. In het aanbod van Reynaers Aluminium, het grootste op de markt, vind je ongetwijfeld een oplossing voor jouw woning.

Schuif- of hefschuifsysteem?

Het verschil is klein, maar maakt een wereld van verschil als je minder mobiel wordt. Bij een schuifsysteem schuif je het bewegende gedeelte open. Borstels zorgen voor een goede dichting. Met een hefschuifsysteem kies je voor een wind- en luchtdichte afsluiting van rubber. En een betere diefstalpreventie. Dit systeem tilt de schuifdeur op voordat je het openschuift.

Profielstijlen

Met schuifdeuren creëer je een open gevoel in huis. Zeker als je kiest voor discrete profielen. Die maken je raam haast onzichtbaar. Samen bekijken we de mogelijkheden voor jouw woning. Uiteraard met aandacht voor overspanningen, isolatieniveau en gebruiksgemak. Zo stemmen we jouw schuifdeur perfect af op de door jou gekozen profielstijl.

Totaalplaatje

Voor een maximale discretie voorzien we ook de deurkrukken in exact dezelfde kleur als de profielen. Oben werkt daarvoor met de verfijnde krukken van Reynaers Aluminium.

550 m² aan inspiratieruimte

Ook onze toonzaal helpt je een handje. Je vindt er niet alleen doorsneden van de diverse profieltypes. In de modelwoningen zitten ook schuifdeuren geïntegreerd. Zo krijg je een realistisch beeld van hoe de deur er in jouw woning kan uitzien.

Tot uw dienst!

Nog vragen? Neem gerust contact met ons op. Of kom zelf een kijkje nemen in onze toonzaal.

Wat schreef de Livios-redactie over binnendeuren en trappen?