Dit partnerbericht werd gepubliceerd door Oben en is dus niet geschreven door Livios.

Actiedagen bij Oben: Geniet van de lanceringsactie van MasterLine 8

Ontdek de MasterLine 8

Foto: Oben

Het raamsysteem van de toekomst

Foto: Oben

Ontdek tijdens de actiedagen bij Oben van 17 tot en met 23 september de gloednieuwe profielreeks van MasterLine 8. Deze innovatieve profielen blinken uit in veelzijdigheid en worden tijdens de Actiedagen met een speciale lanceringsactie aangeboden.

Het raamsysteem van de toekomst

MasterLine 8 zijn raamprofielen die hoge toppen scheren wat betreft energie-efficiëntie. Je kan kiezen uit drie verschillende isolatieniveaus die zelfs voor passiefwoningen een oplossing bieden. Het systeem past bovendien moeiteloos in elke architectuurstijl dankzij de drie designvarianten die zorgen voor de finishing touch van jouw ramen.

Inspirerende voorbeelden

De indrukwekkende toonzaal van 500 m² is het visitekaartje van Oben. Dankzij de modelwoningen zien bezoekers in één oogopslag hoe ramen en deuren verwerkt worden in een woning. Daarnaast krijgt u het inspiratieboekje van Oben mee. Doe hiermee ideeën op voor profielen, kleuren, schuifdeuren… of laat je inspireren door één van onze projecten.

Zorgeloos wooncomfort

Aluminiumspecialist Oben uit Zonhoven werd opgericht in 1958 en kan terugvallen op meer dan 50 jaar ervaring. Kwaliteit, service en het voortdurend streven naar perfectie maken van Oben dé ramen- en deurenspecialist. Ook ver buiten Limburg!

Tijdens de actiedagen is onze toonzaal op zaterdag 17 en zondag 18 september van 10 tot 18 uur doorlopend geopend.

Meer info op onze website .

Wat schreef de Livios-redactie over ramen en deuren?