Menu ×
Dit partnerbericht werd gepubliceerd door De Donder Deuren bvba en is dus niet geschreven door Livios.

Uw wand is pas helemaal af met een mooie binnendeur!

Smeedijzeren deuren en barndeur

Foto: De Donder Deuren bvba

Eik verweerd

Foto: De Donder Deuren bvba

Welke stijl van woning u ook verkiest, een mooie binnendeur die daar mooi bij aansluit is een absolute must! Kiest u voor een klassieke binnendeur of mag het net dat tikkeltje meer zijn?
In het gamma van De Donder Deuren vindt u altijd uw gading!

Barndeuren

Nieuw in ons gamma zijn de barndeuren en stalen deuren. De barndeuren zijn in verschillende afwerkingen te verkrijgen, gaande van gerecycleerde den tot zelfs afgebladderd gekleurd hout! Ze worden standaard geleverd met softclosers zodat ze altijd volledig open of volledig dicht zijn. En dit met een klein duwtje én zonder geluid! Voor € 530 wordt ze in uw huis geplaatst.

Sterk en geruisloos

Onze stalen deuren worden met zwarte poederlak gespoten en zijn hierdoor zeer sterk. Ze worden standaard geleverd met gehard glas en magnetische strips waardoor ze geruisloos sluiten. Er zijn verschillende varianten beschikbaar van volledig in glas of gedeeltelijk glas - smeedijzer. Bij u geplaatst voor € 1.100.

Bij De Donder Deuren kan u uiteraard ook  steeds terecht voor de gekende halfmassieve deuren, maar ook massieve deuren, glazen deuren, schuifdeuren of verfdeuren.

Vraag uw folder aan om onze verschillende mogelijkheden te bekijken.

Uiteraard bent u ook steeds welkom in in onze toonzaal in Opwijk om ons volledige gamma te bekijken.

Wat schreef de Livios-redactie over binnendeuren en trappen?