Menu ×
Dit partnerbericht werd gepubliceerd door De Donder Deuren bvba en is dus niet geschreven door Livios.

Op zoek naar dé perfecte binnendeur?

Eiken planchetdeur

Foto: De Donder Deuren bvba

Maak kennis met de planchetdeur EFR 114 en de Porto-deur! Het gamma bij De Donder Deuren was al zeer uitgebreid met de halfmassieve deuren, massieve deuren, glazen deuren, verfdeuren, barnschuifdeuren, stalen deuren en er kwamen twee nieuwe deuren bij! 

Planchetdeur in eik

Onze eiken planchetdeur ziet eruit als een gewone planchetdeur met onregelmatige planchetten en knopen, maar heeft er niet de nadelen van.

Aangezien het een halfmassieve deur is, gaat ze niet ‘werken’. De deur blijft mooi passen in het kader en de latten gaan niet uitzetten en inkrimpen tengevolge van temperatuurschommelingen. De afstand tussen de latten blijft dus overal mooi gelijk.

We plaatsen de eiken planchetdeur bij u voor 525 euro (exclusief BTW).

Iets strakker?

Ook als u een deur zoekt voor een strak interieur kan u bij ons terecht met onze nieuwe Porto-deur. De deur en de omlijsting in volkern liggen in hetzelfde vlak waardoor ze een zeer moderne indruk geeft.

Bovendien wordt er gewerkt met onzichtbare scharnieren en een magnetisch slot om het ‘cleane’ karakter te benadrukken. Ze wordt standaard geleverd zonder sleutelgat en in het wit gelakt.

De Porto-deur plaatsen we bij u voor 440 euro (exclusief BTW).

Bekijk hier ons volledige gamma of vraag uw gratis brochure aan.

Uiteraard bent u ook steeds welkom in onze toonzaal in Opwijk .

Wat schreef de Livios-redactie over binnendeuren en trappen?