Menu ×
Dit partnerbericht werd gepubliceerd door De Donder Deuren bvba en is dus niet geschreven door Livios.

Uw interieur, dat is méér dan enkel de vloer en muren!

Eiken planchetdeur

Foto: De Donder Deuren bvba

Stalen deur

Foto: De Donder Deuren bvba

Een mooie vloer, een likje verf of behangpapier op de muur en leuke decoratiespulletjes, ze dragen allemaal bij tot een gezellig interieur. Maar hebt u er ook al eens aan gedacht dat ook de binnendeuren een bepalende invloed kunnen hebben op het totale plaatje? Of u nu kiest voor een modern interieur met een landelijke toets of moet het toch allemaal strak zijn? Bij De Donder Deuren vindt u het allemaal!

Lekker gezellig

Wilt u een warme en gezellige toets toevoegen aan een moderne omgeving? Dan is onze eiken planchetdeur iets voor u! Ze ziet eruit als een gewone planchetdeur met onregelmatige planchetten en knopen, maar heeft er de nadelen niet van. Het is een halfmassieve deur en gaat dus niet ‘werken’. De deur blijft mooi passen in het kader en de latten gaan niet uitzetten en inkrimpen tengevolge van temperatuurschommelingen. De afstand tussen de latten blijft dus overal mooi gelijk. Ze wordt bij u geplaatst voor € 525 (exclusief btw).

Mag het toch iets strakker zijn?

Dan kan u bij ons terecht voor onze nieuwe Porto-deur. De deur en de omlijsting in volkern liggen in hetzelfde vlak waardoor ze een zeer moderne indruk geeft. Bovendien wordt er gewerkt met onzichtbare scharnieren en een magnetisch slot om het ‘cleane’ karakter te benadrukken. Ze wordt standaard geleverd zonder sleutelgat en in het wit gelakt.
Bij u geplaatst voor € 460 (exclusief btw).

Of liever nóg iets anders?

Dan zijn er de stalen deuren! Ze zijn niet meer weg te denken uit onze interieurs. Of het nu om een landelijke woning of een strakke woning gaat, staal past altijd! Onze stalen deuren worden met zwarte poederlak gespoten en zijn hierdoor zeer sterk. 

Ze worden standaard geleverd met gehard glas en magnetische strips waardoor ze geruisloos sluiten. Bovendien werken we met een klein handvatje dat het mooie geheel van de fijne profielen niet verstoort.

Er zijn verschillende varianten beschikbaar, zodat u kan kiezen voor meer of minder onderverdelingen in het glas of zelfs een gedeeltelijk glazen-smeedijzeren deur.
Bij u geplaatst voor € 1.100.

Bekijk hier ons volledige gamma of vraag uw gratis brochure aan.

Uiteraard bent u ook steeds welkom in onze toonzaal in Opwijk.

Wat schreef de Livios-redactie over binnendeuren en trappen?