Dit partnerbericht werd gepubliceerd door De Donder Deuren bvba en is dus niet geschreven door Livios.

Op zoek naar een eyecatcher voor je interieur?

Stalen deur

Foto: De Donder Deuren bvba

Deuren, je hebt ze in alle maten en kleuren! Maar heb je er al eens aan gedacht om van je deur een echte eyecatcher voor je interieur te maken? Wij helpen je graag op weg!

Stalen deur

Of je nu gekozen hebt voor een moderne woning of eerder fan bent van een landelijke stijl, een stalen deur past altijd en overal! Ze trekken door hun mooie uitstraling ongetwijfeld de aandacht van iedere bezoeker!

De stalen deuren van De Donder worden met zwarte poederlak gespoten en zijn hierdoor zeer sterk. Ze worden standaard geleverd met gehard glas en magnetische strips waardoor ze geruisloos sluiten. Bovendien werken we met een klein handvatje dat het mooie geheel van de fijne profielen niet verstoort.

Er zijn verschillende varianten beschikbaar, zodat je kan kiezen voor meer of minder onderverdelingen in het glas.

Bij jou geplaatst voor slechts € 1.100.

Eiken planchetdeur

Ook onze tweede telg voelt zich perfect thuis in zowel een moderne of landelijke omgeving! Ze geeft een warme uitstraling aan uw interieur. Onze eiken planchetdeur ziet eruit als een gewone planchetdeur met onregelmatige planchetten en knopen, maar heeft er niet de nadelen van.

Het is een halfmassieve deur is en gaat dus niet ‘werken’. De deur blijft mooi passen in het kader en de latten gaan niet uitzetten en inkrimpen ten gevolge van temperatuurschommelingen. De afstand tussen de latten blijft dus overal mooi gelijk.
Ze wordt bij jou geplaatst voor € 525 (exclusief btw).

Porto-deur

Deze deur is niet zo ‘aanwezig’ als de andere twee, maar is door haar eenvoud op een andere manier een eyecatcher in uw interieur! De Porto-deur is ideaal voor als je op zoek bent naar een kwalitatieve binnendeur met een heel strakke look.

De deur en de omlijsting in volkern liggen in hetzelfde vlak waardoor de deur een zeer moderne indruk geeft. Er wordt gewerkt met onzichtbare scharnieren en een magnetisch slot om het ‘cleane’ karakter te benadrukken. Ze wordt standaard geleverd zonder sleutelgat en in het wit gelakt.

Bij jou geplaatst voor € 460 (exclusief btw).

Uiteraard kan je bij De Donder ook terecht voor standaard binnendeuren, zowel massief als halfmassief. Maak kennis met ons uitgebreide gamma! 

Vraag je gratis brochure aan voor inspiratie of kom langs in de toonzaal in Opwijk.

Wat schreef de Livios-redactie over binnendeuren en trappen?