Menu ×
Dit partnerbericht werd gepubliceerd door De Donder Deuren bvba en is dus niet geschreven door Livios.

Denk ook aan de perfecte binnendeur om je wand compleet te maken!

Detail Porto-deur

Foto: De Donder Deuren bvba

Stalen deur

Foto: De Donder Deuren bvba

Heb je voor een landelijke sfeer gekozen of toch meer voor het strakke en het moderne? Deuren zijn altijd een belangrijke schakel in het geheel! Je kan opteren voor een minimalistische deur die als het ware één is met je wand of je kan je deur als eyecatcher gebruiken.

Lekker strak

De Porto-deur is ideaal voor als je op zoek bent naar die minimalistische look. Het is een kwalitatieve binnendeur met een heel strakke uitstraling. De deur en de omlijsting in volkern liggen in hetzelfde vlak waardoor de deur versmelt met je muur.

Er wordt gewerkt met onzichtbare scharnieren en een magnetisch slot om het ‘cleane’ karakter nog extra te benadrukken. Ze wordt standaard geleverd zonder sleutelgat en in het wit gelakt. Bij jou geplaatst voor € 460 (exclusief btw).

Lekker warm

Op zoek naar meer warmte voor je interieur? Dan weet de eiken planchetdeur je wellicht meer te charmeren! Ze ziet eruit als een gewone planchetdeur met onregelmatige planchetten en knopen, maar heeft er niet de nadelen van.

Het is een halfmassieve deur is en gaat dus niet ‘werken’. De deur blijft mooi passen in het kader en de latten gaan niet uitzetten en inkrimpen ten gevolge van temperatuurschommelingen. De afstand tussen de latten blijft dus overal mooi gelijk.
Ze wordt bij jou geplaatst voor € 525 (exclusief btw).

Lekker sterk

Nog steeds je gading niet gevonden? Bekijk dan zeker ook onze stalen deuren die in elk interieur hun plaatsje kunnen vinden! De stalen deuren van De Donder worden met zwarte poederlak gespoten en zijn hierdoor zeer sterk.

Ze worden standaard geleverd met gehard glas en magnetische strips waardoor ze geruisloos sluiten. Bovendien werken we met een klein handvatje dat het mooie geheel van de fijne profielen niet verstoort. Er zijn verschillende varianten beschikbaar, zodat je kan kiezen voor meer of minder onderverdelingen in het glas.

Bij jou geplaatst voor slechts € 1.100.

Uiteraard vind je bij De Donder een zeer uitgebreid gamma aan glazen deuren, schuifdeuren enzovoort!

Vraag je gratis brochure aan voor inspiratie of kom langs in de toonzaal in Opwijk.

Wat schreef de Livios-redactie over binnendeuren en trappen?