Dit partnerbericht werd gepubliceerd door De Donder Deuren bvba en is dus niet geschreven door Livios.

Bouwplannen? Zoveel ruimte moet je voorzien voor je deuren

Deuren heb je in alle formaten. Wil je een standaard formaat of droom je van een grote stalen deur?

Foto: De Donder Deuren bvba

De populairste deuren? Dat zijn stalen, wit gelakte en planchettedeuren.

Foto: De Donder Deuren bvba

Deuren heb je in alle kleuren, materialen en maten. Het is dus niet zo eenvoudig om de ideale binnendeur voor jouw woning te vinden. Wil je een standaard formaat of droom je van een grote stalen deur? De Donder Deuren verklapt hoeveel ruimte je moet voorzien.

Of je nu houdt van een moderne, landelijke of industriële look, De Donder Deuren heeft voor elke stijl een deur. De populairste deuren? Dat zijn stalen, wit gelakte en planchettedeuren. In de toonzaal in Opwijk vind je deuren in verschillende maten. Van 63 tot 93 cm breed en van 201,5 tot 231,5 cm hoog.

Tip: welke stijl verkies jij? Bekijk de volledige collectie of vraag je gratis brochure met prijslijst aan.

Op maat

Voor deuren van 73 cm op 201,5 cm voorzie je in je metselwerk best een ruimte van zo’n 80 op 206 cm. Ga je voor een iets grotere van 78 cm op 201,5 cm? Dan hou je best rekening met zo’n 85 op 206 cm. Nog groter? Voor een deur van 83 cm op 205,5 cm reken je tijdens het metselen best op een ruimte van 90 cm op 206 cm. Ga je deuren bestellen? Geef dan zowel de hoogte en breedte van je metselwerk door als de dikte van de muur, plakwerk inbegrepen.

Geleverd en geplaatst

Keuze gemaakt? Dan komt De Donder Deuren twee tot drie weken na je bestelling alles nog eens nauwkeurig opmeten bij je thuis. Moet er in de hoogte of breedte nog een stuk van de deur gezaagd? Of moet de deuropening verlaagd worden? De Donder Deuren levert en plaatst je deuren op maat.

Tip: bekijk ook zeker de promoties van De Donder Deuren.

Meer weten? Breng een bezoekje aan de toonzaal in Opwijk of surf naar www.dedonderdeuren.be.

Wat schreef de Livios-redactie over bouwen?