Menu ×
Dit partnerbericht werd gepubliceerd door De Donder Deuren bvba en is dus niet geschreven door Livios.

Wij zorgen voor een onderhoudsvriendelijke glazen deur die mooi aansluit bij uw binnenmuur!

U kent het wel, een gezandstraalde glazen deur waar de vingerafdrukken van de kinderen zo mooi zichtbaar op blijven. Als u erover veegt, maakt u de plek alleen maar groter.Dit kan verleden tijd zijn door te kiezen voor een print tempered glazen deur!

Om gezandstraald glas te bekomen worden er zanddeeltjes onder hoge druk tegen het glas geschoten waardoor er kleine putjes in het glas komen. Deze beschadigingen zijn de ‘grijze delen’ van het glas.
Als u met een vinger aan dat gezandstraalde gedeelte komt, wordt het vet in deze putjes geduwd. Wil u het verwijderen dan duwt u het vet dieper waardoor de plek minder zichtbaar, maar dus wel groter wordt. Zelfs onderhoudsproducten krijgen de vlek moeilijk weg.

Bij geprint glas wordt er inkt op het glas aangebracht en dan gebakken in een speciale oven. Hierdoor bakt de inkt als het ware in in het glas zonder het maken van kleine beschadigingen in het glas.
Vlekken krijgen op deze manier veel minder kans bij geprint glas en moesten ze er toch zijn dan kunnen ze veel sneller en makkelijker verwijderd worden dan bij gezandstraald glas.
Door de hogere kostprijs van geprint glas werken we met enkele standaardmaten. Meestal is de maat 83 x 201 cm, perfect dus voor gaten van ongeveer 90 x 205 cm. Een film op maat om de deur te ‘drukken’ (zoals bij een folder) kost al gauw € 1.500.
Aangezien wij onze deuren in Azië laten maken en met een groot aantal tegelijk laten drukken per model en per maat kunnen wij toch een lage prijs bieden van +/- 700 euro, excl. btw, incl. plaatsing. We kunnen de film bovendien later hergebruiken.

Al onze deuren zijn voorzien van automatische scharnieren en een knop. Er is dus geen vloerpomp meer nodig en ze sluiten toch automatisch. Ze kunnen zowel in een houten omlijsting als rechtstreeks in bezetsel geplaatst worden.

Voor meer informatie kan u steeds terecht op onze website.

U kan ook onze gratis folder aanvragen of langskomen in onze showroom.

Wat schreef de Livios-redactie over binnendeuren en trappen?