Menu ×
Dit partnerbericht werd gepubliceerd door De Donder Deuren bvba en is dus niet geschreven door Livios.

Waarom niet kiezen voor een halfmassieve binnendeur?

Halfmassief eik

Foto: De Donder Deuren bvba

Een halfmassieve deur is minder gekend dan een massieve deur, maar technisch gezien is de halfmassieve variant zelfs beter! Aangezien ze moeilijker te maken is zie je ze, volledig onterecht, veel minder vaak opduiken. Wat is nu precies een halfmassieve deur ?

De kern bestaat uit mdf met eiken of beuken fineer erover en werkt dus niet. De bleke randen bij panelen van massieve deuren heb je niet bij halfmassieve. De stijlen zijn gemaakt van massieve latten die tegen elkaar gelijmd zijn, de latten houden elkaar recht waardoor de deur niet scheef kan trekken. Nog een mooi voordeel van onze halfmassieve variant. Bovendien is een halfmassieve deur gelijker van de kleur dan een massieve. Alleen maar voordelen dus!

De deur is dan ook ontwikkeld om alle problemen die er zijn met massieve deuren weg te werken. Benieuwd geworden naar de prijs? Hier vindt u onze volledige prijslijst .

Bij De Donder Deuren vindt u niet alleen halfmassieve deuren, maar ook massieve deuren, glazen deuren, schuifdeuren, verfdeuren,… U kiest zelf welke klinken  en scharnieren  er op de deur geplaatst worden. Bovendien kan u bij ons rekenen op een uitstekende service en perfecte plaatsing.

Benieuwd naar ons volledig assortiment, neem meteen een kijkje op onze website.
Vraag hier uw gratis folder  aan of kom langs in onze toonzaal.

Wat schreef de Livios-redactie over binnendeuren en trappen?