Menu ×
Dit partnerbericht werd gepubliceerd door De Donder Deuren bvba en is dus niet geschreven door Livios.

De ideale glazen binnendeur, ook voor uw interieur!

Een glazen deur is een tijdloze en toch moderne eyecatcher in uw interieur! ‘Mooi, maar te moeilijk in onderhoud’ hoor ik u al denken. Maar niets is minder waar! Als u kiest voor de print-tempered glazen deur van De Donder Deuren is het onderhoud een fluitje van een cent!

Bij geprint glas wordt er inkt op het glas aangebracht en dan gebakken in een speciale oven. Hierdoor bakt de inkt als het ware in in het glas zonder het maken van kleine beschadigingen in het glas. Vlekken krijgen op deze manier veel minder kans bij geprint glas en moesten ze er toch zijn dan kunnen ze veel sneller en makkelijker verwijderd worden dan bij gezandstraald glas.

De deur kan zonder vloerpomp geplaatst worden, maar sluit toch automatisch. U kiest zelf uw afwerking waardoor de deur perfect aangepast kan worden aan uw interieur.

Bent u toch niet helemaal overtuigd van een glazen deur? Geen probleem, wij bieden eveneens een uitgebreide keuze aan houten deuren aan. Massieve deuren , schuifdeuren , verfdeuren van klassiek tot modern. U kiest zelf welke deurklinken en scharnieren er op de deur geplaatst worden.

Bovendien kan u bij ons rekenen op een uitstekende service en perfecte plaatsing.
Vraag hier uw gratis brochure aan of kom langs in onze showroom .

Wat schreef de Livios-redactie over binnendeuren en trappen?