Menu ×
Dit partnerbericht werd gepubliceerd door De Donder Deuren bvba en is dus niet geschreven door Livios.

Al eens gehoord van een barnschuifdeur?

Barnschuifdeur den rustiek grijs

Foto: De Donder Deuren bvba

Twee nieuwe telgen voor de grote De Donder-familie! Een barnschuifdeur is perfect voor een verbouwing, maar kan ook aan een nieuwbouwwoning een mooie extra geven. Of het nu gaat om een landelijk of modern interieur, met alle verschillende afwerkingen (gaande van gerecycleerde den tot  afgebladderd gekleurd hout) is er altijd een deur die in uw interieur past.

De barnschuifdeuren worden standaard geleverd met softclosers zodat ze altijd volledig open of volledig dicht zijn. En dit met een klein duwtje én zonder geluid!
Voor € 530 haalt u ze in huis.

Ook nieuw in ons gamma zijn de smeedijzeren deuren in glas. Een mooi alternatief voor de klassieke glazen deur. De smeedijzeren draaideuren sluiten eveneens geluidloos en zijn in verschillende varianten beschikbaar.  Bij u geplaatst voor € 1.100.

Bij De Donder Deuren kan u uiteraard ook nog steeds terecht voor de gekende halfmassieve deuren, maar ook massieve deuren, glazen deuren, schuifdeuren, verfdeuren,… 
Bekijk ons volledige gamma.

Vraag onze folder aan om onze verschillende mogelijkheden te bekijken. Uiteraard bent u ook steeds welkom in onze showroom in Opwijk om ons volledige gamma te bekijken.

Wat schreef de Livios-redactie over binnendeuren en trappen?