Menu ×
Dit partnerbericht werd gepubliceerd door Groep Huyzentruyt nv en is dus niet geschreven door Livios.

In 6 maanden naar jouw droomwoning

Groep Huyzentruyt biedt woningen aan die binnen zes maanden bewoonbaar zijn.

Foto: Groep Huyzentruyt nv

Hoe sneller je beslist om een woning te kopen, hoe meer inspraak je hebt in de afwerking.

Foto: Groep Huyzentruyt nv

Start je zoektocht bij Groep Huyzentruyt en wie weet verhuis je binnen zes maanden naar jouw woning.

Foto: Groep Huyzentruyt nv

Is een woning bouwen van a tot z te veel stress voor jou? Groep Huyzentruyt biedt woningen aan die binnen zes maanden bewoonbaar zijn. Van gesloten tot open gezinswoningen. Zo verhuis je snel zonder zorgen … of beschik je op korte termijn over een investering die rendeert.

Per project bouwt Groep Huyzentruyt op een of twee loten de geplande woning. De bouwwerken van deze woningen zijn al gestart, maar jij kan nog mee beslissen in de afwerking ervan. Hoe sneller je beslist om een woning te kopen, hoe meer inspraak je hebt in de afwerking. Vanaf het moment dat je tekent, is de woning binnen zes maanden instapklaar.

Zonder bouwstress

Deze woningen zijn al winddicht afgewerkt. In sommige huizen is zelfs de chape al gelegd. Jouw voordeel? Geen bouwstress! Je moet geen structurele keuzes meer maken. De indeling is al bepaald en de bouwstijl is gekozen. Het hele bouwproces wordt in goede banen geleid door Groep Huyzentruyt.

Kies je afwerking

Iedere woning bevindt zich in een andere afwerkingsfase. Hierdoor kan je nog mee beslissen in het afwerkingsproces en heb je zelf nog inspraak hoe je woning eruit gaat zien. De badkamer of keuken kiezen? Het kan allemaal. Maak je liever geen keuzes? Dan zijn er voor jou ook kant-en-klare-woningen beschikbaar.

Binnen 6 maanden

Wil jij een nieuwbouwwoning binnen zes maanden? Start hier je zoektocht. Geef je postcode in, vink het vakje snel verhuizen aan in en zoek naar een woonproject in jouw buurt. Jouw instapklare woning gevonden? Maak snel een afspraak met een bouwadviseur van Groep Huyzentruyt via het gratis nummer 0800 30 103. En wie weet verhuis jij binnen zes maanden naar jouw droomwoning.

Tip voor investeerders: Niet alleen als je snel wil verhuizen zijn deze woningen interessant, maar ook als je op zoek bent naar een opbrengsteigendom. Deze investering rendeert quasi meteen, want na zes maanden kunnen je eerste huurders in de woning trekken. Zo geniet je als investeerder op korte termijn van een gegarandeerd rendement. Neem voor meer info contact op met Groep Huyzentruyt.

Wat schreef de Livios-redactie over kopen?