Menu ×
Dit partnerbericht werd gepubliceerd door Nelissen Steenfabrieken NV en is dus niet geschreven door Livios.

Verslagen door uw energieverbruik? Blijf niet bij de pakken zitten! Isoleer uw gevel met Iso-façade!

gevel vóór toepassing Iso-façade

Foto: Nelissen Steenfabrieken NV

gevel na toepassing Iso-façade

Foto: Nelissen Steenfabrieken NV

Als het zonnetje schijnt, denken we er allemaal wel aan onze deuren en vensters open te zetten. Ideale manier om onze woning te verluchten en het zonnetje binnen te laten! Niemand die op dat moment denkt aan stijgende energiefacturen en isolatie van de buitengevel. Toch is dit het ideale moment om er wél aan te denken hoe de steeds hoger wordende energiekosten te drukken! Zeker als uw koude gevel dringend aan een nieuwe look toe is.

Als u een klusser bent, is het zonnige weer mooi meegenomen om de handen uit de mouwen te steken. Bent u veeleer een kandidaat voor een programma in de trend van 'help, ik ben geen klusser?' Geen nood! Er zijn gespecialiseerde vakmannen die met ons isolatiesysteem Iso-façade werken. Iso-façade is geen noodoplossing, maar een must als uw gevel niet (goed) geïsoleerd is, en u naar de toekomst toe voorbereid wil zijn op de steeds strenger wordende energieprestatiewetgeving.

Het systeem is een combinatie van isolatieplaten, die in verschillende diktes verkrijgbaar zijn, en gevelsteenstrips, die in het volledige Nelissen gamma verkrijgbaar zijn. Als u nu van klassiek houdt of liever de laatste woningtrends volgt, de grote waaier aan vormen en kleuren biedt voor ieder wat wils! De waterbestendige isolatieplaten kunnen op verschillende ondergronden bevestigd worden. Via de tand-en groef verbinding krijg je een koudenbrugvrije, thermische isolatie. Ideaal dus als u de warmte niet wil laten ontsnappen!

Waar wacht u op? Surf snel naar www.renovatinginstyle.be en ontdek hoe u uw gevel een isolerende verjongingskuur kunt geven…

Wat schreef de Livios-redactie over gevel?