Menu ×
Dit partnerbericht werd gepubliceerd door Nelissen Steenfabrieken NV en is dus niet geschreven door Livios.

ISO-Façade van Nelissen: isoleren, renoveren en besparen in één!

Tegen 2020 zullen nieuwe en gerenoveerde woningen moeten voldoen aan energienormen die een pak strenger zijn dan nu. Met ISO-Façade van Nelissen bespaar je ruimte én energie!

Iso-façade is een totaalsysteem voor zowel nieuwbouw als renovatie, waarmee je in één beweging je gevel isoleert én in een nieuw kleedje steekt. Het kan op vrijwel elke ondergrond toegepast worden, zelfs in houtskeletbouw of op cellenbeton.

MINDER ENERGIEKOSTEN

Een studie heeft aangetoond dat je door het aanbrengen van gevelisolatie tot 40% op je energiekosten kunt besparen. Door aan de buitenzijde te renoveren win je daarenboven kostbare ruimte die je kan gebruiken om extra te isoleren of om extra woonruimte te creëren zonder heel je huis overhoop te halen. Kortom, de voordelen van Iso-façade zijn legio! Koudebruggen worden bijvoorbeeld makkelijk vermeden dankzij een bijzonder handig tand- en groefsysteem, en kleurverschillen behoren tot het verleden dankzij het aanbrengen van de gevelsteenstrips op de werf zelf. Het resultaat? Een gebouw opgetrokken in steenstrips met het uitzicht van een traditioneel gemetselde woning en het besparingsvoordeel van een hoogwaardig geïsoleerd gebouw. Vaarwel hoge gas- en mazoutfacturen, welkom energiezuinige omgeving!

De installatie van Iso-façade is bijzonder eenvoudig voor een handige klusser. Wie zijn handen liever niet uit de mouwen wil steken, en bovendien aanspraak wil maken op een premie, kan steeds beroep doen op een ervaren vakman.

ISO-Façade is een product van topkwaliteit met 10 jaar garantie. Geïnteresseerd? www.renovatinginstyle.be.

Bezoek ons op Batibouw Paleis 5 stand 511!

Wat schreef de Livios-redactie over batibouw brussel?