Menu ×
Dit partnerbericht werd gepubliceerd door Nelissen Steenfabrieken NV en is dus niet geschreven door Livios.

Ruimte dankzij drie centimeter

N70 Autrique by Nelissen

Foto: Nelissen Steenfabrieken NV

N70 by Nelissen

Foto: Nelissen Steenfabrieken NV

Ruimte wordt steeds schaarser. Vormgeving steeds interessanter. Zeker als centimeters het verschil maken. De nieuwe reeks gevelstenen van Nelissen is zeven in plaats van tien centimeter diep. Dat is drie centimeter extra ruimte voor isolatie, leefruimte of creativiteit.

Extra bewoonbare oppervlakte Standaard bakstenen bestaan niet meer. Zeker niet in gevelstenen. Als architect wil je vrijheid en vormen creëren. Zeker als dat kan door extra ruimte te ontwerpen. Want bekijk het zoals je wil: bouwgrond en -percelen worden steeds duurder. Een optimale benuttig van de ruimte is steeds belangrijker. Met N70 lanceert Nelissen Steenfabrieken een nieuwe gevelsteen die daarop inspeelt. De steen is amper zeven centimeter diep. Dat is drie centimeter smaller dan zijn klassieke collega’s.

Isolatievrijheid

Meer leefruimte of extra isolatie: die keuze maak je zelf. De nieuwe smalle gevelsteen geeft je beide opties. Dankzij de drie centimeter gewonnen ruimte kan je door het toevoegen van extra isolatie het energiepeil van je ontwerp gevoelig laten dalen. Het geeft je meer speelruimte om de strenge normen te halen. En speelruimte is altijd welkom.

Uitzonderlijke horizontale lijnen

De nieuwe N70-gevelsteen sluit perfect aan bij de trend van lange, smalle bakstenen. Met een lengte van 24 centimeter en een hoogte van 5 centimeter zorgt de steen voor een mooi horizontaal lijnenspel. Bovendien is de steen sinds kort ook beschikbaar met een hoogte van amper 4 centimeter. De uitzonderlijk smalle steen (N70/4) is in eerste instantie slechts beschikbaar in één exclusieve kleur. De N70/5 is standaard in zeven kleuren verkrijgbaar: van dieprood tot donkergrijs en licht beige.

Ontdek hier meer over de N70 

Wat schreef de Livios-redactie over bouwen?