Dit partnerbericht werd gepubliceerd door Ytong en is dus niet geschreven door Livios.

Minder betalen voor meer comfort

Foto: Ytong
Foto: Ytong
Foto: Ytong
Foto: Ytong

Een lagere energiefactuur en toch meer comfort in je woning. Hoe doe je dat? Door je huis te isoleren! Met de Multiporpanelen van Ytong pak je je muren en vloer efficiënt in.

Langs je muren en vloer gaat een derde van de warmte in je woning verloren. Je verwarming een graad hoger zetten dan maar? Zonder resultaat, want ongeïsoleerde muren en vloeren stralen koude af. Je energiefactuur schiet de hoogte in, maar je comfort niet.

Isoleer met Multipor
De oplossing is nochtans simpel: isoleren! Pak je muren en vloer in met Multipor en de warmte blijft binnen. Multipor is een minerale isolatieplaat van cellenbeton: een massief en steenachtig materiaal, maar tegelijk erg licht.

Binnen én buitenmuur
Zo licht dat je het kan verlijmen. Het materiaal is zowel geschikt voor je buiten- als binnenmuur. Multipor is namelijk waterafstotend én ademend tegelijk. Dat ademend vermogen zorgt voor een goede vochtregulatie én sluit schimmels en condensatie uit.

Vloer isoleren zonder breekwerken!
Die twee eigenschappen maken Multipor hét materiaal bij uitstek voor een vochtige ruimte als een (kruip)kelder. Als je ze tegen het plafond verlijmt, isoleer je je vloer langs de onderkant. Zonder dat je moet opbreken of iets aan je vloer moet veranderen. Het enige dat verandert, is jouw comfort. En het bedrag op je energiefactuur!

Waarom Multipor?

  • Het is superisolerend. Een paar centimeters maken al een heel verschil.
  • Lichtgewicht. En daardoor makkelijk te verwerken.
  • Stoot water af. Een troef voor binnen- én buitenmuren.
  • Ademt. Zet vocht buitenspel en zorgt voor een aangenaam binnenklimaat.
  • Verhoogt jouw comfort en snoeit in je verwarmingsfactuur.

Meer weten?
Op zoek naar een handelaar in jouw buurt? Geef je postcode in en wij geven jou een overzicht! Of heb je een vraag? Wij zorgen voor het antwoord!

Wat schreef de Livios-redactie over na-isolatie?