Menu ×
Dit partnerbericht werd gepubliceerd door Daikin Airconditioning Belgium en is dus niet geschreven door Livios.

Garantie op warmtepompen, voor een optimale werking

Van plan om een warmtepomp aan te schaffen? Vergeet zeker niet de garantiemogelijkheden te bekijken! Je wilt tenslotte toch ook dat je installatie zo lang mogelijk optimaal blijft werken.

Daikin Stand By Me voor een klimaat van zekerheid

Met Stand By Me, streeft Daikin ernaar de je een maximale zekerheid en service te bieden. Dit service-programma garandeert het beste op gebied van comfort, energie-efficiëntie en opvolging van je installatie.

Stand By Me werd in het verleden reeds aangeboden bij de aankoop van een hybride warmtepomp, een lucht/water warmtepomp, een geothermische warmtepomp, een verwarmingsketel (gas en mazout). Sinds dit jaar geldt dit ook voor een lucht/lucht warmtepomp.

8 jaar garantie

Dit programma biedt de mogelijkheid om de garantie op de wisselstukken uit te breiden tot acht jaar na de opstartdatum. Je krijgt zo de zekerheid dat de herstellingskosten beperkt blijven, dat de installatie optimaal blijft functioneren en dat je steeds kan rekenen op een officiële Daikin servicepartner. Het systeem laat je ook weten wanneer het volgende onderhoud dient te gebeuren, zodat je installatie steeds goed onderhouden blijft.

Registreer je Daikin toestel via de website https://standbyme.daikin.be/nl/ en ontvang gratis een garantieverlenging van zes maanden.

Meer info: www.daikin.be

Wat schreef de Livios-redactie over hernieuwbare energie?