Menu ×
Dit partnerbericht werd gepubliceerd door Daikin Airconditioning Belgium en is dus niet geschreven door Livios.

Nieuw vloermodel FVX: minder aanwezig, beter presterend

DAIKIN innoveert niet alleen op technisch vlak, maar besteedt ook aandacht aan het esthetische aspect van zijn apparaten. Een mooi voorbeeld hiervan is het nieuwe vloermodel FVX dat een volledig nieuw design kreeg aangemeten.

Het vloermodel kreeg een vlakker frontaanzicht en doet het met merkelijk minder roosteroppervlak ten opzichte van de andere modellen.
Nieuw is ook het feit dat het toestel tot bijna de helft in de muur kan ingebouwd worden dankzij een aanpasbare sierlijst. Deze lijst kan ingekort worden en laat zo toe om het toestel op een esthetische manier af te werken bij een inbouw tussen 47 en 95 mm.

Ook aan de techniek werd gesleuteld. Alle modellen hebben een energieklasse A, zowel voor koelen als verwarmen en de COP kan oplopen tot 4,2.
Daarnaast stelt DAIKIN een nieuwe infrarood afstandsbediening voor. Deze kan de ventilator in 5 snelheden regelen en laat toe een zesde supertrage snelheid in te stellen. Dit garandeert een uiterst laag geluidsniveau in de ruimte.
Het weekprogramma biedt de mogelijkheid om voor iedere weekdag acties te programmeren.
Het vloermodel kan tot slot ook zo worden geprogrammeerd dat de warme lucht langs de vloer wordt uitgeblazen. Op die manier wordt het lokaal van beneden af opgewarmd. Hierdoor zal het sneller op comforttemperatuur zijn.

Meer informatie over dit bericht?

Lenteactie

Wat schreef de Livios-redactie over ventilatie?