Menu ×
Dit partnerbericht werd gepubliceerd door Daikin Airconditioning Belgium en is dus niet geschreven door Livios.

Ontdek op bis 2011 de Daikin Althermaserie die gebruik maakt van zonne-energie

Ook voor wie gaat renoveren en op zoek is naar een zuiniger alternatief voor de klassieke verwarmingssystemen, zelfs met behoud van de bestaande hogetemperatuurradiatoren, biedt DAIKIN soelaas met de Altherma High Temperature. Dit toestel kan het water tot 80°C verwarmen en heeft een rendement dat stukken hoger is dan dat van de meest efficiënte condensatieketels.

Bovendien versterkt DAIKIN de energievriendelijkheid met een Daikin Althermaserie die het mogelijk maakt zonne-energie te gebruiken voor de opwarming van sanitair warm water. De zonnecollectoren verwarmen het sanitair warm water in het voorraadvat. Dit zijn zeer efficiënte collectoren die alle korte-golf zonnestralen omzetten in warmte dankzij de werking van hun selectieve coating. De collectoren kunnen op de dakpannen worden gemonteerd. Wanneer de zonne-energie niet volstaat om het water op de gewenste temperatuur te brengen, springt de warmtepomp bij.

U vindt Daikin dit jaar op BIS op het CIB-paviljoen (van de Confederatie van Immobiliënberoepen).  Stand 562 in Paleis 5.

Wat schreef de Livios-redactie over hernieuwbare energie?