Menu ×
Dit partnerbericht werd gepubliceerd door Daikin Airconditioning Belgium en is dus niet geschreven door Livios.

De Daikin totaaloplossing zorgt voor gezond binnenklimaat

In de winter een woning verwarmen kan leiden tot een te droge lucht en in de zomer kan men wel al eens last hebben van een te hoge luchtvochtigheid. Bovendien worden moderne gebouwen steeds luchtdichter waardoor de luchtdoorstroming wordt verminderd. Voor een perfect binnenklimaat moet men daarom niet enkel de temperatuur kunnen regelen, maar ook de luchtvochtigheid moet op peil gehouden worden en dit in combinatie met de toevoer van verse zuivere lucht en de afvoer van vervuilde lucht.

Daikin stelt daarom de Ururu Sarara voor, de totaaloplossing voor een gezond binnenklimaat in residentiële toepassingen.
Daikin Ururu Sarara is een unieke split-warmtepomp die niet alleen kan koelen en verwarmen, maar ook kan instaan voor het bevochtigen en ontvochtigen, ventileren en zuiveren van de binnenlucht – en dit allemaal tegelijkertijd. Het gehele assortiment heeft een A+++ energielabel en levert een uitzonderlijk hoge energie-efficiëntie, met een COP ( van meer dan 5.

De all-in-one oplossing voor klimaatcomfort
Ururu Sarara biedt een alles-in-één verwarmings- en koeloplossing, voor comfortabele warmte in de winter en verkoeling in de zomer, de ideale leefomgeving in alle seizoenen.

Bevochtiging, zelfs tijdens het verwarmen
Bevochtiging heet in het Japans ‘Ururu’. Voor bevochtiging is geen waterreservoir nodig. Vocht wordt geabsorbeerd in de buitenunit en stroomt naar de binnenunit vanwaar het gelijkmatig over de ruimte wordt verdeeld. Bevochtiging helpt bij het voorkomen van keelpijn en een droge huid, en zorgt ervoor dat u het zelfs bij lagere temperaturen warm genoeg hebt, waardoor de vraag naar warmte en het energieverbruik vermindert.

Ontvochtiging zonder warmteverlies
Ontvochtiging, of ‘Sarara’ in het Japans, vermindert de luchtvochtigheid binnenshuis zonder de kamertemperatuur te beïnvloeden, door het vermengen van koele, droge lucht met warme lucht. Dus geen warme en bedompte kamers meer!

Frisse lucht in huis
Frisse, geconditioneerde lucht wordt in de kamer gevoerd zonder tocht of warmteverlies, omdat de binnenkomende lucht op het gewenste temperatuurniveau in de kamer wordt gebracht.

Design en technologische kwaliteit
De Ururu Sarara ontving de belangrijke ‘Good Design Award’, het unieke beoordelingscriterium voor industrieel design in Japan, en de prestigieuze Europese “Reddot Design Award”.

Daikin: uw garantie voor een aangename leefomgeving

Surf voor meer informatie over de verschillende toepassingen van de Daikin ventilatie- en luchtzuiveringssystemen naar http://www.daikin.be/nl/ventilatie/index.jsp.

Wat schreef de Livios-redactie over ventilatie?