Dit partnerbericht werd gepubliceerd door Reynaers Aluminium en is dus niet geschreven door Livios.

Isolatie en ventilatie in één raam

Ontdek tijdens het actieweekend van Reynaers Aluminium op 12 en 13 september de Ventalis superisolerende raamprofielen die tegelijk ventileren. Bij aankoop van superisolerende ramen is Ventalis gratis inbegrepen. Breng een bezoekje aan een deelnemende Reynaers-constructeur tijdens het weekend van 12 en 13 september, want het aantal aanbiedingen is beperkt!

Reynaers Aluminium lanceert met Ventalis superisolerende raamprofielen die tegelijk ventileren. Ventalis is een volledig geïntegreerd zelfregulerend ventilatiesysteem dat ramen en deuren niet langer ontsiert met een ventilatierooster. Een efficiënte verluchting van de woonruimtes gaat voortaan samen met het behoud van de esthetiek van de aluminium raam- en deuroplossingen.

Het zelfregulerende Ventalis-systeem is ideaal voor nieuwbouwwoningen en renovatieprojecten. Het voldoet perfect aan de wetgeving rond energieprestaties op een efficiënte en discrete manier en rekent af met schadelijke stoffen zoals CO2 en vocht in de woning. Dat is de kracht van het Ventalis-ventilatiesysteem.

Mis deze buitenkans niet! Bezoek tijdens de actiedagen van 12 en 13 september de Reynaers constructeur in je buurt.

Ga snel naar www.nieuweramen.be  en ontdek er alles over het nieuwe Ventalis-ventilatiesysteem. Bij aankoop van nieuwe superisolerende ramen is Ventalis gratis inbegrepen.

Wat schreef de Livios-redactie over ramen en deuren?