Dit partnerbericht werd gepubliceerd door Reynaers Aluminium en is dus niet geschreven door Livios.

Reynaers Aluminium komt met prinselijk aanbod tijdens actieweekend

aluminium ramen modern

Foto: Reynaers Aluminium

aluminium veranda

Foto: Reynaers Aluminium

aluminium ramen

Foto: Reynaers Aluminium

Op 24 en 25 september gaan opnieuw de Reynaers Actiedagen door. Dit jaar spelen de onzichtbare scharnieren de hoofdrol.

Focus op innovatie
Reynaers staat al meer dan 40 jaar voor know how en excellentie in aluminium raamsystemen. De focus ligt steeds op innovatie, ook op gebied van afwerking. Zo gaat er tijdens de actiedagen heel wat aandacht naar de onzichtbare scharnieren, deze worden feilloos ingewerkt in het raamsysteem. Ze zorgen voor een strakke uitstraling, een lager energieverbruik en een verbeterde akoestiek. Bovendien vergen ze weinig onderhoud omdat ze niet bevuild of beschadigd raken. Deze scharnieren zijn verkrijgbaar voor alle Reynaers-raamsystemen.

Prinselijk aanbod
Tijdens de actiedagen op 24 en 25 september ontvangen klanten onzichtbare scharnieren aan de prijs van opbouwscharnieren. Daarnaast krijgen bezoekers een gratis inspiratieboek vol actuele trends en makkelijk toepasbare ideeën mee naar huis. De campagne van Tabeoka met de baseline "Weldra ontmoet je de ramen en deuren van je dromen!" zet dit prinselijk aanbod in de kijker. Geïntresseerden vinden meer informatie op de actiesite www.nieuweramen.be, de online actiebon geeft recht op bovengenoemde voordelen.

Over Reynaers
Reynaers Aluminium is een toonaangevende Europese leverancier van innovatieve en duurzame architecturale aluminiumoplossingen. Deze omvatten een ruime waaier raam-en deursystemen, gordijngevels, glijdsystemen, zonneschermen, serres, dakramen, schermen en systemen om rolgordijnen en ventilatieroosters te integreren. Reynaers Aluminium werd opgericht in 1965. De hoofdzetel is gevestigd in Duffel(Belgium) en het bedrijf heeft kantoren in 27 landen wereldwijd. Meer informatie op www.reynaers.be.

Wat schreef de Livios-redactie over ramen en deuren?