Dit partnerbericht werd gepubliceerd door Reynaers Aluminium en is dus niet geschreven door Livios.

Hoogisolerende aluminium ramen, deuren en veranda’s

Ontdek alles over de nieuwste mogelijkheden en innovaties in aluminium oplossingen voor ramen, deuren en veranda’s tijdens de actiedagen van Reynaers Aluminium. Bouwers en verbouwers ontdekken bij de Reynaers alu-vakman in hun buurt de aluminium ramen, deuren en veranda’s van hun dromen en genieten van een uniek aanbod: hoogisolerende aluminiumprofielen aan een superzachte prijs & gratis het Reynaers-inspiratieboek.

Bouwers en verbouwers die, naar aanleiding van de Reynaers actiedagen, bij een Reynaers alu-vakman in hun buurt een prijsofferte voor ramen, deuren of een veranda vragen, genieten van hoogisolerende aluminiumprofielen aan een zeer voordelige prijs. Het resultaat? Ramen, deuren of een veranda met stijlvolle en strakke uitstraling, weinig onderhoud, een verlaagd energieverbruik én een verbeterde akoestiek.

Bovendien krijgen deelnemers aan de actiedagen het Reynaers- inspiratieboek cadeau, boordevol actuele trends en ideeën voor hun droomwoning of veranda.

Genieten van dit unieke aanbod is erg eenvoudig.

Om te profiteren van dit aanbod, volstaat het om via www.nieuweramen.be de online actiebon in te vullen en te printen. Op vertoon van de actiebon en de bouwplannen maakt de Reynaers alu-vakman krijgen bouwers en verbouwers hoogisolerende aluminium ramen, deuren of verandaprofielen aan een superzachte prijs en gratis het Reynaers-inspiratieboek mee naar huis.

Meer informatie: http://www.nieuweramen.be/aluminium-ramen-en-deuren/ramen-deuren-aluminium-ramen-deuren.html

Wat schreef de Livios-redactie over ramen en deuren?