Dit partnerbericht werd gepubliceerd door Reynaers Aluminium en is dus niet geschreven door Livios.

Renoveer je ramen en deuren met Reynaers Aluminium

Zelf een woning bouwen wordt steeds duurder. De prijzen van de bouwgrond stijgen almaar en een geschikt perceel vinden is al lang niet meer zo gemakkelijk. Daarom is renovatie van bestaande woningen steeds meer in trek.

Het renoveren van je ramen en deuren is een belangrijk element in je verbouwproces, waar het nodige denkwerk aan vooraf gaat. Ga je voor grote glaspartijen, de integratie van een vouwdeur of de aanbouw van een veranda? Bij Reynaers Aluminium is de keuze in raam-, deur-, en verandaprofielen erg uitgebreid. Er bestaat een profiel voor elk van je wensen.

Aluminium is de geschikte partner om mee in zee te gaan voor de renovatie van je ramen en deuren. Het is een uiterst stevig, duurzaam en onderhoudsvriendelijk materiaal. Aluminium is in staat om grote overspanningen met glas te dragen en speelt zo in op de huidige trend om in woningen zoveel mogelijk licht en lucht binnen te brengen. Verder is Reynaers constant op zoek naar methodes om je ramen en deuren nog beter te isoleren en zo je energierekening te doen dalen. Daarom bestaan er profielreeksen die perfect geïntegreerd kunnen worden in een lage-energie of een passiefwoning.

Interesse in de voordelen van aluminium ramen, deuren of een veranda? Neem gerust contact op met een Reynaers partner uit je buurt: www.nieuweramen.be

Wat schreef de Livios-redactie over ramen en deuren?