Dit partnerbericht werd gepubliceerd door Reynaers Aluminium en is dus niet geschreven door Livios.

Reynaers Aluminium stelt nieuwe design krukkenreeks ‘PURITY’ voor

Bij de aankoop van nieuwe aluminium ramen en deuren komt meer kijken dan alleen de kleur bepalen. Ook de afwerking van je schrijnwerk is naar eigen wens te kiezen. Daarom breidt Reynaers zijn gamma uit en stelt met trots de ‘PURITY’ krukkenreeks aan je voor.

Deze designkrukken voor ramen, deuren en schuifdeuren zijn gemaakt van het revolutionaire materiaal PURA. Door het gebruik van dit nieuwe materiaal en door het unieke productieproces zijn de krukken 100% recycleerbaar en ecologisch. Ze zijn bestand tegen corrosie en zijn bovendien anti-allergisch.

De PURITY reeks werd ontworpen door de Italiaanse designer Leo De Carlo, een leerling van Philippe Starck. De raam- en deurkrukken werden optimaal op de gebruiks- en designnoden van hedendaagse bouwers en verbouwers afgestemd. Het resultaat is een sterk staaltje topdesign en ergonomie voor aluminium ramen, deuren en schuifdeuren. De krukken zijn verkrijgbaar in drie standaardkleuren en voegen een exclusief stijlaccent toe aan jouw Reynaers ramen en deuren. Je kan kiezen uit twee uitvoeringen: een designuitvoering en een comfortuitvoering.

Neem gerust contact op met een Reynaers vakman uit je buurt en bespreek de mogelijkheden. Of neem een kijkje op www.reynaerspurity.be

Wat schreef de Livios-redactie over ramen en deuren?