Dit partnerbericht werd gepubliceerd door Reynaers Aluminium en is dus niet geschreven door Livios.

Reynaers Aluminium: de ideale partner voor je droomramen en deuren!

Wie gaat bouwen of verbouwen staat voor een grote uitdaging: de juiste materialen kiezen, in de juiste kleuren en vormen en een betrouwbare partner vinden om dit alles mee te doen. Reynaers Aluminium is zo’n partner voor het plaatsen van je ramen, deuren of veranda. Door ons uitgebreid netwerk van constructeurs zit er altijd wel een vakman in jouw buurt.

Onze constructeurs zijn getrainde vakmensen en altijd op de hoogte van de laatste vernieuwingen in de sector. Zij bespreken met jou welke systemen er perfect passen bij je bouwsituatie. Onze systemen worden namelijk altijd op maat van de woning gemaakt. Of het nu gaat om onze vouwwanden, superisolerende raamprofielen of pivotdeuren, er is altijd wel een oplossing te vinden voor jouw project.

Reynaers Aluminium is sinds 1965 een innoverende bouwpartner in de sector van aluminium ramen, deuren en veranda’s. Reynaers streeft ernaar om continu te investeren in onderzoek en ontwikkeling. Daarom zijn alle systemen onderdeel van een ontwikkelingsproces en worden ze aan talrijke tests onderworpen. Zo kunnen we je garanderen dat je Reynaers ramen en deuren aan de striktste internationale normen voldoen. Als je kiest voor Reynaers Aluminium, slaap je gerust op beide oren.

Twee keer per jaar organiseert Reynaers samen met zijn constructeurs de Whow! dagen. Een opendeurweekend met ramen en deuren aan een zacht prijsje. Bezoek op 28 en 29 september één van de deelnemende constructeurs en maak kennis met het vakmanschap van Reynaers Aluminium.

Neem een kijkje op www.nieuweramen.be voor meer informatie over een Reynaers constructeur in je buurt.

Wat schreef de Livios-redactie over ramen en deuren?