Dit partnerbericht werd gepubliceerd door Reynaers Aluminium en is dus niet geschreven door Livios.

Vul de Reynaers Aluminium enquête in en win een gratis toegangskaart voor BIS

Van zaterdag 5 tot en met zondag 13 oktober vindt in Gent het Bouw-en Immosalon (BIS) plaats. Reynaers Aluminium is ook deze editie present en beantwoordt met plezier al je vragen over de aankoop of renovatie van aluminium schrijnwerk.

BIS is de ideale plaats voor al wie met bouw – of verbouwplannen in zijn hoofd zit. Daarom peilt Reynaers Aluminium in zijn online enquête naar jouw (ver)bouwintenties: wanneer plan je je verbouwingen? En hoe pak je die juist aan? Wat denk je over de huidige bouwregels en bouwwetten? Zin in een uitstapje naar BIS? Vul dan deze enquête in en win een gratis toegangskaart voor BIS 2013.

Reynaers Aluminium stelt op BIS eveneens zijn innovatie design krukkenreeks ‘Purity’ voor. Deze krukken voor deur, raam en schuifraam werden ontworpen door de Italiaanse designer Leo De Carlo. Purity handgrepen onderscheiden zich op het vlak van vooruitstrevend design, revolutionair hypoallergeen roestvrij materiaal, een ergonomische vormgeving en 100% recycleerbaarheid. Kom ze ontdekken op BIS!

Wat schreef de Livios-redactie over bis gent?